BIST 9.079
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,51
HABER /  MEDYA

Diriliş Ertuğrul 100.yeni bölüm fragmanı savaş başlayacak

Diriliş Ertuğrul 100.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın yani 27 aralık tarihinde 100.bölümüyle ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul'da neler olacak? Diriliş Ertuğrul 100.yeni bölüm fragmanına gelin yakından bakalım.

Abone ol

TRT 1'in tarihi dizisi Diriliş Ertuğrul yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Çarşamba günü 100.bölümüyle ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul'da büyük savaş var. Bomba bir bölümün geleceği Diriliş Ertuğrul'da nefesler tutulacak.

Son bölümü herkesi şoke eden Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Bizans Tekfur'u Ares'in Gündüz Alp'i kaçırmasıyla işler tamamen karıştı. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul 100 bölüm fragmanında Fetih'in başladığı işaretleri verildi. Peki Diriliş Ertuğrul 100.bölümünde neler olacak? Ertuğrul Bey'in oğlu Gündüz Alp, kurtulacak mı? Karacahisar Kalesi fethedilecek mi? "O kaleyi Ares'in başına yıkacağım diyen" Ertuğrul'un yeni planı ne olacak? 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK? Nikea’dan gelen Tüccar Niko ve Bizans askerî kafilesini basan Ertuğrul, onların kılığında kaleye girip fethi başlatmak için hazırlanmıştı. Hazırlıklar tamamlanıp harekete geçmek üzereyken Yağız Alp, Gündüz’ün kaçırıldığı haberini getirmişti. Ertuğrul, Gündüz’ün kaçırılması üzerine ne yapacak? Kaleye fetih hareketini erteleyecek mi? Gündüz’ü kurtarmak için nasıl bir plan yapacak? Gündüz kurtulabilecek mi? Titan’ın Gündüz’ü obadan kaçırıp kaleye getirmesine sevinen Ares, Gündüz’ün kendinden beklenmeyecek bir hamleyle gözüne taşla vurması sonucu gözünden yaralanmıştı. Ares’in gözü kör mü olacak? Ares, Gündüz’e karşı nasıl bir tavır gösterecek? Gündüz’ü kaçırdıktan sonra Ertuğrul’a karşı yeni hamleleri ne olacak? Gündüz’ü elinde tutup planladığı gibi bundan sonra bir şövalye olarak yetiştirebilecek mi? Bahadır Bey, Sancar ve dağdaki alplarıyla beraber Çavdar Obası’nı ele geçirmek için harekete geçmiş, kendilerini takip edip planlarını öğrenen Kırca’yı da öldürmüştü.