BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.430,54
HABER /  GÜNCEL

Diriliş 85. bölüm yeni fragmanı Ertuğrul ne yapacak?

Diriliş dizisi son bölümü ile nefesleri kesen bir final yapmıştı. Peki Diriliş yeni bölüm fragmanında neler var. Diriliş 85. bölüm fragmanı yayınlandı, Ertuğrul ne yapacak?

Abone ol

Diriliş Ertuğrul 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 19 Nisan 2017 Çarşamba günü TRT'de izlenecek Diriliş dizisinin olan son bölümünde neler olacak? Diriliş dizisinin yeni fragmanı ile birlikte son bölümün özeti de verildi.

Diriliş Ertuğrul 84. son bölümde şunlar olmuştu: Ertuğrul, Nikea’dan gelen istihbarat üzerine Dündar’a ve Doğan’a, sultana haber iletmeleri için onları Konya’ya göndereceğini söylemiştir. Dündar, gizli kalması gereken bu bilgiyi zaaf göstererek Günyeli’ye söylemiştir. Günyeli Dündar’ın Konya’ya gideceğini babasına söyleyince bu haber Ural’a daha sonra Vasilius’a ulaşmıştır. Ural ve Vasilius bunu bir fırsat bilmiş, Doğan’ı öldürerek, Dündar’ı esir almışlardır. Bu durum kayı obasında bütün ahaliyi sarsmış, obayı matem bürümüştür. Dumrul’dan gelen istihbaratla Ertuğrul Nikea’ya giden kervanı basmış, kardeşi Dündar’ı kurtaracağını sanırken Haçaturyan’ın cesediyle karşılaşmıştır. Ertuğrul büyük sarsıntı içerisindedir.

Diğer yandan Dündar, Karacahisar Kalesinde hala esirdir. Vasilius son olarak onu zindandan almış ve bir yere götürmüştür. Kimse nereye gittiğini bilmemektedir. Peki Dündar’ın akıbeti ne olacaktır?