BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,48
HABER /  GÜNCEL

Direksiyonda epilepsi krizine girince

Sara hastası Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Barsan Global Lojistik Genel Müdürü Cem Akın, krize direksiyon başında yakaladı.

Abone ol

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Barsan Global Lojistik Genel Müdürü epilepsi (sara) hastası 42 yaşındaki Cem Akın, yönetimindeki otomobille park halindeki bir otomobile ve kamyona çarparak yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan kamyon sürücüsü Veysel Gemicioğlu ambulansla hastaneye kaldırılırken, Cem Akın'ın direksiyon başında epilepsi krizi geçirdiği sanılıyor.Kaza, Çerkezköy İlçesi'ndeki BSH Ev Aletleri Fabrikası'nın idari binası önünde meydana geldi. Cem Akın yöjnetimindeki 34 VU 4200 plakalı otomobil, BSH fabrikası idari binası önünde park halinde bulunan 59 TH 842 plakalı otomobile daha sonra park halindeki Veysel Gemicioğlu'nun içinde bulunduğu 34 GT 8964 plakalı kamyona çarptı.

Kazada Cem Akın yaşamını yitirirken, yaralanan kamyon sürücüsü Veysel Gemicioğlu ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza yerinde fren izine rastlanmazken, epilepsi hastası olduğu belirtilen ve direksiyon başında nöbet geçirdiği sanılan Cem Akın'ın cesedi, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Mikail Demirci?nin yaptığı incelemelerin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

5 AY ÖNCE DE KANALA UÇMUŞTU

Cem Akın, geçen yıl Ağustos ayında OSB Fatih Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Teknoplast ile Boytek fabrikalarının arasındaki yol çalışmasını fark edemeyerek aracı ile kanala uçmuş ve kazayı hafif yaralı olarak atlatmıştı