BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,74
ALTIN 2.493,49
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Dinleme skandalına Bahçeli'den esprili yorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 7 bin kişinin dinlendiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu, MHP'nin de dinlendiğini söyledi.

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP Genel Merkezi'nin de dinlendiğini, kendilerinin de bundan haberdar olduklarını söyledi.

Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın kendisine yönelik 'çoluk çocuğu yok bizi anlamaz sözlerine'  de yanıt verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün Yeni Şafak ve Star lerinde yayınlanan '7 bin kişi dinlendi' haberlerine istinaden esprili bir yorum da bulundu.

'MHP Genel Merkezi'nin de dinlendiğini biliyoruz ve bunun medya aracılığıyla düşüncelerimizi aktaramadığımız kesimlere, dinlenme vasıtasıyla aktarabildiğimiz için hoşgörüyle yaklaşıyoruz' dedi.

Habere göre TMK ile yetkili savcılar Adem Özcan ve Adnan Çimen’in ‘Selam Terör Örgütü’ soruşturması adı altında mahkemelerden aldığı izinlerle yedi binden fazla kişiyi dinledi.

Dinlenen isimler arasında ’ten Yusuf Ziya Cömert’e, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’dan İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya kadar bir çok isim var.

Haberde CHP Genel Merkezi'nin de 3 yıl boyunca dinlendiği iddia edildi.

7 BİN KİŞİLİK DİNLEME LİSTESİ... İSİM İSİM O LİSTE
a.20140224102520.jpgTürkiye yeni hafta dinleme skandalıyla uyandı. İddialar vahim... Aralarında Türkiye'nin yakından tanıdığı siyasetçilerin, bürokratların, işadamlarının, gazetecilerin bulunduğu 7 bin kişi dinlenmiş.
İşte tek tek dinlenen o isimler ve telefon numaraları...

BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A SERT YANIT

Bahçeli ayrıca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Ailesi yok, çoluğu, çocuğu yok. Dolayısıyla bizim derdimizden anlamaz’ sözlerine yanıt verdi. Devlet Bahçeli, “Başbakan inançlı bir şahsiyettir. Nikahla, ölümün günü belli olmaz” dedi.