BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.435,14
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Din Kültürü soru ve cevapları

TEOG Din Kültürü soruları 2015 videolu çözümleri eba.gov.tr'de. TEOG Din Kültürü soru ve cevapları 2015.

Abone ol

2015 TEOG Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi soru ve cevapları MEB Eğitim Bilişim Ağı eba.gov.tr'den açıklandı.

TEOG Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi soruları ve videolu çözümleri bugün saat 13.00'dan sonra eba.gov.tr'den erişime açıldı.

TEOG 2015 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ SORULARI VE ÇÖZÜMLÜ VİDEOSU TIKLA İZLE

TEOG 2015 SORU VE CEVAPLARI MEB AÇIKLAMA 

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) ile Ölçme ve Değerlendirme Genel Müdürlüğü arasında yapılan işbirliğiyle, 30 Nisan’da gerçekleştirilecek son oturumun hemen ardından, soru ve cevaplar, hem yazılı hem de ders öğretmenlerinin anlatımıyla videolu olarak EBA portalın web adresi "www.eba.gov.tr" üzerinden yayınlanacak.

İlk oturum testleri, Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi derslerine ait soru ve cevaplarının videolu anlatımı bugün saat 13.00'de, ikinci oturumun fen ve teknoloji, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce derslerine ait ortak sınav soru ve cevaplarının videolu anlatımı da bugün saat 14.00 ile 16.00 arasında EBA'da yayınlanacak.

teog din kültürü ve ahlak bilgisi soruları 2015 videolu çözümler.jpg 

TEOG EBA NEDİR, NASIL ÇALIŞIR?

MEB'in eğitim bilişim ağı EBA'da farklı içeriklerle hazırlanmış 150 binin üzerinden dijital eğitim içeriği bulunuyor. Bakanlık, EBA portal üzerinden merkezi ortak sınavlara girecek 8’inci sınıf öğrencileri için 6 dersten hazırladığı ders videolarını bir süre önce yayınlamaya başlamıştı.

Portala, cep telefonlarından, tabletlerden ya da tüm bilgisayarlardan ulaşılabiliyor. Her kademede öğrencinin videolu ders içeriklerine ulaşabildiği EBA portalının 2 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcısı bulunuyor.

TEOG DİN KÜLTÜRÜ SORU VE ÇÖZÜMLERİ 1. SINAVLAR