BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.434,57
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Yazıcı: Farklılıklarımızın Zenginliğini Yaşıyoruz

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ağrılılar Gecesi’nde yaptığı konuşmada “Tuzla’da farklılıklarımızın zenginliğini yaşıyoruz. Bu birliğimiz, 5-10 yıl sonra en güzel meyvelerini verecek” dedi.

Abone ol

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ağrılılar Gecesi’nde yaptığı konuşmada “Tuzla’da farklılıklarımızın zenginliğini yaşıyoruz. Bu birliğimiz, 5-10 yıl sonra en güzel meyvelerini verecek” dedi.
Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler, Ağrılılar Gecesi ile devam etti. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Ağrılılar Gecesi’ne Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Türkiye Ağrılılar Federasyonu Başkanı Nuri Aydemir, Tuzla Ağrılılar Dernek Başkanı Mehmet Uşen, siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda Ağrılı katıldı. Ağrılılar Gecesi, www. tuzlaweb.tv tarafından canlı yayınlandı. Ağrılılar, yöresel lezzetleri ve türküleri ile keyifli bir gece yaşadı, yaşattı.

Birliğimizin Meyvelerini 10 Yıl İçinde Göreceğiz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gecede yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. “Tuzla'dan Anadolu’ya derken düşüncemiz geleceği dizayn etmek, geleceği çizebilmek, birliği ve beraberliği yaşayacak olan en güzel ortamı sağlayabilmekti” vurgusunda bulunan Başkan Yazıcı, hedeflenen amaca doğru ilerlediklerini söyledi. Başkan Yazıcı, “Sizlerle beraber yapmış olduğumuz çalışmalar 5-10 yıl sonra en güzel meyvelerini verecektir. Şu andaki birlik beraberliğimizin, bu ortamın 10 yıl sonra nelere kadir olduğunu hep birlikte göreceğiz. Bu toplantıların birlik ve beraberliğimiz olduğunun altını çiziyorum. Tuzla’da farklılıklarımızın zenginliğini yaşıyoruz. Bundan mutluluk duyuyoruz” dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Tuzla Ağrılılar Derneği adına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya plaket vererek teşekkür etti.