BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.410,97
HABER /  MEDYA

Dilipak Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünün sonunu yazdı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünü eleştiren Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, cezaevinde son bulacak olan yürüyüş için Kılıçdaroğlu'nun 'kendi ayağı'yla gittiğini yazdı. İşte o yazı...

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanması sonrası başlattığı Adelet yürüyüşüne devam ediyor. 

Ankara'dan başlattığı yürüyüşüne Enis Berberoğlu'nun tutuklu bulunduğu Maltepe Cezaevi'nde son verecek Kılıçdaroğlu'na dikkat çeken bir tepki Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'tan geldi. 

ÇAKMA GANDİ...

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünü bugünkü köşesinde değerlendiren Dilipak, yazısında "Çakma Gandi’nin çakma gezisi sanırım siyasi mizah için iyi bir malzeme olacak" derkenKılıçdaroğlu'nun yürüyüşünü eleştirdiği yazısını tutuklanma iması olarak yorumlanan bir sonla bitiriyor. Dilipak yazısında şunları söylüyor: 

"Bir son dakika notu: İddia gerçekse, MİT TIR’ları görüntülerini Ekrem Dumanlı Kılıçdaroğlu’na, Kılıçdaroğlu Enis Berberoğlu’na, o da Can Dündar’a vermiş! Kılıçdaroğlu’nun telaşı da, Erdoğan’ın yürüyüşle ilgili açıklamasında yargı uyarısının sebebi de şimdi daha iyi anlaşılıyor. Kılıçdaroğlu’nun “cezaevine doğru büyük yürüyüş”ü sürüyor. Kendi ayağı ile tıpış tıpış gidiyor. Durmak yok yola devam. Teşekkürler bayım. Selâm ve dua ile."