BIST 9.099
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.326,06
HABER /  GÜNCEL

Dilencinin yediği halta bak

Sadece 2 saatte 85 TL toplayan dilenci öyle bir yöntem bulmuş ki şeytanın bile aklına gelmez. İşte yuh dedirten anlar;

Abone ol

Tuzla'da, TEM otoyolunda yürürken bayılma numarası yaparak aniden yola kendini atan dilenci görenleri hayretler içinde bırakıyor. Sağa sola baktıktan sonra araçların durmayacağını fark eden dilenci, aynı hareketi defalarca tekrarlıyor. 2 saatte 85 lira toplayan dilenci, duygularını sömürdüğü sürücülerin araçlarıyla dilenme yerini değiştiriyor.

İnsanların duygularını sömüren dilencilerden Süleyman M.'nin TEM otoyolunda uyguladığı yöntem görenleri hayrete düşürüyor. Sırtındaki çuvalla yolda yürüyen Süleyman M., bayılma numarası yaparak kendini bir anda yola bırakıyor. Yanından geçen araçların durup durmayacağını kafasını kaldırarak kontrol eden dilenci, yerde çırpınmaya başlıyor. Yerde kıvranan Süleyman M.'yi gören sürücüler, dilenciye yardım ediyor. Kimisi su ile başını yıkıyor, kimisi de "Açım, yemek yemedim" diyen dilenciye para veriyor. Yerden kalkan Süleyman M., aynı hareketi defalarca tekrarlıyor. Süleyman M., dilendiği yerleri değiştirmek için de yardım duygularını sömürdüğü sürücülerin araçlarıyla yapıyor. Dilenciye yardım için duran araçların arasında bir itfaiye aracı da dikkatlerden kaçmıyor.

İhbar üzerine olay yerine gelen zabıta ekipleri, Süleyman M.'nin riskli dilenme yolu karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Zabıtanın, "Sana yardım için itfaiye aracı bile durmuş." sözlerine dilenci: "Yüzüme su sıkmak için durdular." şeklinde ilginç bir cevap verdi. Zabıta karakoluna götürülen Süleyman M., dilencilik yapmadığı iddia etti. Yaklaşık 2 saat boyunca dilenen ve üzerinden 85 lira çıkan Süleyman M, çekim yapan basın mensubuna tepki gösterdi.

İŞTE O İNANILMAZ GÖRÜNTÜLER
HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]