BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.502,35
HABER /  MEDYA

Dilek Demircan kimdir Kısmetse Olur'da kime talip?

Kısmetse Olur yeni gelin adayı Dilek Demircan kimdir ve kime talipli? Kismetes Olur'dan elenen Seray Kurumuş yerine gelen isim bakın kim?

Abone ol

Kısmetse Olur evinden bu hafta Seray Kurumuş elenirken yerine Dilek Demircan gelecek. Peki yeni gelen gelin adayı Dilek Demircan kimdir ve kime talip olacak?

Kısmetse Olur evinde geçen hafta Nur Erkoç elenmişti. Bu hafta Kısmetse Olur evine Nur Erkoç'un daha önce birlikte olduğu Semih Kurtulmuş'a talipli geliyor. 

KISMETSE OLUR DİLEK DEMİRCAN KİMDİR?

Kısmetse olur evine yeni gelen Dilek Demircan isimli gelin adayı Seray Kurumuş'tan boşalan yeri dolduracak.

DİLEK DEMİRCAN KİME TALİP?

Peki kimdir Dilek Demircan instagram hesabından yansıyan fotoğrafları ile nasıl bir imaj veriyor ve Kısmetse Olur evinde kime talip olacak?

Dilek Demircan Kısmetse Olur evinde Semih Kurtulmuş'a talip olacak. Semih Kurtulmuş da sarışın gelin adayını çok beğenecek.

Dilek Demircan ile Semih Kurtulmuş arasında yeni bir ilişki başlatılacak. dilek demircan kismetse olur kimdirSemih Kurtulmuş'un Murat ile birbirlerine kadın ayarladıkları ses kaydını ifşa eden Nur Erkoç elenmişti. Nur Erkoç ile Semih bir süre birlikte olmuşlardı.

DİLEK DEMİRCAN INSTAGRAM HESABINDAKİ FOTOĞRAFLARI

Dilek Demircan instagram hesabından yansıyan fotoğraflarında sarışın güzel kadın pozlarında. Takipçileri ise 'estetiklerine' hayli laf etmişler.  

KISMETSE OLUR GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur evinde Semih ve Murat'ın skandal ses kaydını ifşa eden Nur Erkoç geçen hafta elenmişti. Nur Erkoç elendikten sonra eve üçüncü kez Daniela'nın dönmüş olması ise herkesi şaşırtmıştı. Şimdi Nur Erkoç'tan boşalan Semih'e Dilek Demircan talip.