BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.439,64
MAGAZİN

Dilber Ay'dan yakası açılmadık itiraflar Erdoğan ve Acun bölümü olay

Beyaz TV'ye konuşan ünlü şarkıcı Dilber Ay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yaptığı çağrı ve Acun Ilıcalı'ya Şeyma tavsiyesi ile olay oldu.

Şu sıralar 'X X Large' adlı parçasını çıkarmaya hazırlanan Dilber Ay, Beyaz TV Ana Haber'e çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Kendisinden 15 yaş küçük olan kocası İbrahim Karakaş'tan yaklaşık 20 yıl önce dayak yediğini anlatan şarkıcı, 12 yaşında zorla evlendirildiğini anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Allahtan sonra sen varsın yeryüzünde” diyerek çağrı da yapan Dilber Ay, Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı ayrılığı hakkında da çok konuşulacak sözler sarf etti;

Röportajda kadına şiddet olaylarına değinen Dilber Ay, yaklaşık 20 yıl önce eşinden bir tokat yediğini ilk kez anlattı. Ünlü sanatçı "Kocam sarhoştu. Arkadaşlarıyla gezmeye çıkmış gece. Dışarı çıktım arabaların önünde bana tokat vurdu. Kadına vuranların elleri felç olsun. Kurban olduğum Allah sürüm sürüm süründürsün" dedi.

"HİÇ PİŞMAN OLMADIM": O sırada Ay'ın yanında olan eşi İbrahim Bey bu açıklama karşısında "Kaldırdın bizi yerden yere vurdun" diyerek tepki gösterdi. Muhabirin "Pişman olduğunuz mu?" sorusuna ise şu yanıtı verdi; "Yok hiç pişman olmadım. Annem ölüm döşeğindeyken 'Hangi karının koynuna girdin?' dedi. Ben de 'Öyle bir şey yapmadım' deyip vurdum. Hepsi bu."

Sitene Ekle