BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.308,01
HABER /  MAGAZİN

Dilay Korkmaz kimdir nereli Demet Akalın'a bomba cevap

Dilay Korkmaz kimdir aslen nereli kaç yaşında? Demet Akalın tarafından eleştirilen Dilay Korkmaz merak ediliyor. Dilay Korkmaz'ın özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Demet Akalın tarafından sunuculuğu eleştirilen Dilay Korkmaz bir anda gündeme geldi. Herkesin merak ettiği isim haline gelen Dilay Korkmaz'a gelin yakından bakalım.

Dilay Korkmaz, 2010 yılında Miss Turkey yarışmasında yer aldı ve yarışmayı 4. olarak tamamladı. Yarışmanın ardından Çin'de Miss İnternational yarışmasına katılan Dilay Korkmaz, 80 ülkeden katılan yarışmacılar arasında ilk 15'e girerek büyük başarıya imza attı. 1990 yılında Ankara'da doğan güzel manken ve sunucu Dilay Korkmaz halen Star TV ekranlarında Star Life adlı magazin programını sunuyor.

DİLAY KORKMAZ SEVGİLİSİ VAR MI? Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Dilay Korkmaz'ın sevgilisi bulunmuyor. Dilay Korkmaz instagram fotoğraflarına baktığımız zaman arkadaşları ve kendisiyle ilgili paylaşımlar yaptığını görüyoruz.

DEMET AKALIN İLE NEDEN KAVGA ETTİ?

Demet Akalın, sunucu Dilay Korkmaz için Twitter'dan ''Starlife bu sunucu kızı çok aramış mı ya direk zapp'' ifadesini kullanmıştı. Bu paylaşımın ardından sunucu Dilay Korkmaz da kendi Instagram hesabından Demet Akalın'a şu yanıtı verdi: ''Estetiğim, botoksum, dolgum yok. İyi eğitimler aldım. Herkes işine baksın. Çünkü ben ekmeğimi işime bakarak kazanıyorum. Şükürler olsun ki çok arandım ve bulundum. Allah kötü kalplilerden korusun''