BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,50
HABER /  MAGAZİN

Dilan Çıtak Tatlıses'in kızı mı?

Adı Dilan Çıtak... Su Gibi programının solisti... Bugün hakkında bir iddia atıldı ortaya... İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu söylendi... Peki Çıtak gerçekten Tatlıses'in öz kızı mı?

Abone ol

'Su Gibi ' programının solisti Dilan'ın sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddia edildi. Ekran başındakiler ve stüdyoda bulunanlar şoke oldu.

dilan-çitak.jpgFOX TV ekranlarında yayınlanan Songül Karlı ve Uğur Arslan'ın sunduğu Su Gibi programının damat adaylarından Sami Bey, solist Dilan'ın İbrahim Tatlıses'in kızı olduğunu iddia ederek izleyicileri şoke etti.

Sami Bey'in iddiasının ardından Dilan stüdyoyu terk ederken; program sunucuları Songül Karlı ve Uğur Arslan, Sami Bey'in iddiasını doğrular nitelikte konuştu.

'DİLAN BABASININ ADINI HİÇ KULLANMADI'

Dilan'ın moralinin bozulduğunu söyleyen Karlı, 'Herkes istediği zaman istediği şeyi söyler veya söylemez. Hayatını öyle devam ettirir. Dilan çok onurlu bir kız. Geldi burada çalışıyor. Buna ihtiyacı mı var? Hayır. Ama babasını kullanmak istemiyor. Babası da iyi bir insan ' diye konuştu.

Uğur Arslan da, 'Başkası olsa kullanır bunu, benim babam şu diye. Ama kızcağız öyle bir şey yapmadı şimdiye kadar ' dedi ve Dilan'a 'Gel otur yerine, konuşmayacağız bu konuyu" diye seslendi.

Ancak Dilan stüdyoya geri dönmedi. Bunun üzerine Sami Bey, Dilan'dan ve herkesten özür diledi.

Uğur Arslan Sami Bey'e, 'Biz bunu hiç dillendirmemiştik. Adaylarımız dahil kimse bunu bilmiyordu ' şeklinde konuştu.

'VURUNCA ' BABA BABA' DİYE HASTANEYE KOŞTU'

Daha önce de Dilan Çıtak'ın, Tatlıses vurulduğunda "baba, baba" diye hastaneye koştuğu konuşulmuştu.

ÇITAK KİMİN KIZI?

Dilan Çıtak ile ilgili bir iddia daha vardı. O da Çıtak'ın 2007'de vefat eden eski futbolcu Cem Çıtak ile Işıl Çıtak'ın ilk çocukları olduğuydu. Çiftin 16 ve 5 yaşında iki çocukları daha vardı.