BIST 9.142
DOLAR 32,40
EURO 35,04
ALTIN 2.327,74
HABER /  GÜNCEL

Dikkat! Sağanak yağmur geliyor

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Karadeniz ve Marmara Bölgesi'nin bazı kesimlerinde yer yer kısa süreli sağanak yağış bekleniyor.

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinin az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyi ve Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Artvin, Kars, Ardahan, Erzurum'un kuzeyi, Rize ve Trabzon'un iç kesimleri ile Çanakkale, Edirne, Tekirdağ, Bursa, Balıkesir'in kuzeyi ve Kırklareli'nin batı kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

İÇ VE DOĞU KESİMLERDE MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklığın iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın genellikle kuzey ve kuzeybatı, öğle saatlerinden sonra güney kıyılarda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli esmesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (32)
ANKARA: Az bulutlu ve açık. (34)
İZMİR: Az bulutlu ve açık. (36)
ADANA: Parçalı bulutlu. (33)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusunun iç kesimleri parçalı bulutlu. (30)
SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu. (28)
ERZURUM: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(29)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (39)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Az bulutlu ve açık, güney ve batısı ile zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Bursa, Balıkesir'in kuzeyi ile Kırklareli'nin batısının kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla Kuzey Ege'nin iç kesimlerinin parçalı bulutlu.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz ile zamanla Toroslar mevkiinin parçalı bulutlu.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Artvin ile Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan ile Erzurum'un kuzey çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek