BIST 9.715
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.438,01
HABER /  GÜNCEL

Dikkat! Gök gürültülü sağanak geliyor

Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi... İşte yoğun yağıştan etkilenecek bölgeler

Abone ol

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı (Lodos), doğu bölgelerde yer yer kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

KAR ERİMELERİ UYARISI: Ülkemizin doğu bölgeleri ile yüksek kesimlerinde kar erimeleri beklenildiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, lokal su baskını, taşkın, heyelan, vb.)ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

MARMARA: Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı çok bulutlu, sabah bölge geneli, öğle saatlerinde Kuzey Ege'nin iç kesimleri, akşam saatlerinden sonra kuzeyi aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Batısı parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Burdur ile Antalya'nın Kaş, Demre, Finike, Korkuteli ve Elmalı ilçelerinin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU:Parçalı, zamanla kuzeybatısı çok bulutlu, Eskişehir ile öğle saatlerinden sonra Çankırı ve Ankara'nn kuzey ve batı çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra iç kesimleri ile Zonguldak ve Bartın, akşam ve gece saatlerinde Kastamonu, Sinop, Bolu ve Düzce çevrelerinin sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla Orta Karadeniz'in parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.