BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,31
HABER /  GÜNCEL

Dikkat! Bu illerde kar var

Meteoroloji yeni günde yurtta beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı

Abone ol

Düşen sıcaklıklar iyice kendini hissettiriyor. Meteoroloji azalan sıcaklıklara karşı uyardı.

Özellikle Sinop, Çorum, Yozgat, Samsun, Amasya, Tokat ve Ordu'da yaşayanlar dikkat!

HAVA SICAKLIĞI :Batı ve Orta Karadeniz başta olmak üzere, kuzey ve iç bölgelerde 6 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

BU İLLERDE KAR VAR!

Genellikle yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların, Sinop, Çorum, Yozgat, Samsun, Amasya, Tokat ve Ordu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

MARMARA:Parçalı ve çok bulutlu, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ve Bilecik çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, Bilecik ile Bursa, Sakarya ve Kocaeli'nin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer buzlanma ve don olayı görülmesi bekleniyor.

EGE:Parçalı ve çok bulutlu, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Güney Ege Kıyıları'nda kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı görülmesi bekleniyor.

AKDENİZ:Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Antalya'nın doğu ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, ilk saatlerde Isparta çevrelerinde hafif olmak üzere karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz'de kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU:Parçalı çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Yozgat çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ:Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyılarda yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların, Sinop çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı görülmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ:Parçalı çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyılarda yağmur ve sağanak, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; Orta Karadeniz'de kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; batı ve kuzeybatı yönlerden kıyı kesiminde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı görülmesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU:Parçalı, bölgenin batısının çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Malatya, Erzincan ve Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgede buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis görülmesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer sis görülmesi bekleniyor.