BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.427,10
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Dikkat! Başbakan arayabilir!

AK Parti'de, 'Başbakan arayabilir' paniği yaşanıyor. Bunun nedeni ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın boş kaldığı zamanlarda, sandık görevlisi bir partiliyi bile telefonla arayarak sorular sorması.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM/ Milletvekili seçimlerine hazırlanan AK Partililer, 'Başbakan arayabilir' korkusuyla gece gündüz çalışıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın boş kaldığı dönemlerde, bir parti görevlisini arayarak sorular sorduğu öğrenildi.

AK Parti'nin, sandıklarda görev yapacak binlerce müşahit ordusu kurduğu daha önceden medya gündemine gelmişti. Müşahitlere düzenlenen toplantılarla eğitim veriliyor. Müşahitler dahil, mahalle, ilçe ve il de görevli partililerde şu günlerde "Her an Başbakan arayabilir" korkusu yaşanıyor. 

"Ben de Reis-i Cumhur"
Bunun nedeni ise birçok kez örneğinin yaşanmış olması. Bir mahalle temsilcisi, Başbakan'ın bir müşahit ile yaptığı ilginç telefon görüşmesini muhabirimizme paylaştı. İşte o ilginç an; "Arkadaşımız telefonuna cevap verince 'Ben Başbakan Erdoğan' cevabıyla karşılaşmış. Kendisiyle dalga geçildiğini düşünen arkadaşımız, 'Buyur ben de 'Reisi Cumhur Gül' cevabını vermiş. Tabi, görevi ile ilgili sorular peş peşe gelince durumu anlayıp, cevaplar vermiş. Yaptığımız görüşmelerde, sayın Başbakanımızın bu tür aramaları sık sık yaptığını öğrendik. Arkadaşlarımızı, görevlerini en iyi şekilde yapmaları için uyarıyoruz."