BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  EKONOMİ

Dijital kazançlar 2012 semineri hayatınızı değiştirsin!

Dijital kazançlar 2012 semineri hayatınızı değiştirsin!

Abone ol

2010 yılında Sheraton Oteli'nde yapılan ve Türkiye'de alanında bir ilk olan Dijital Kazançlar Semineri', yeni ve güncellenmiş içeriği ile 17 Harizan 2012'de İstanbul Gayrettepe Dedeman Oteli'nde yapılacak. Internet üzerinden her dilde dijital ürünler üretmeyi ve fiziki ürünlerin pazarlaması için interneti bir satış kanalı olarak kullanmayı öğreten bir seminerdir. Dijital kazançlar semineri sayesinde , doğru pazarları bulmayı, doğru ürünleri oluşturmayı ve doğru pazarlama stratejileri ile geniş kitlelere satış yapabilmeyi öğrenecek, 1000 lerce satış ortağının ürünlerinizi pazarlaması için nasıl motive edebileceğinizi anlayacaksınız..
Türkiye'deki İlk satış ortaklığı pazarlama ağı olan Xticaret.com'un kurucusu ve Google Kazançları Kitabı'nın yazarı Musa Erdoğmuş (bkz. Musa Erdoğmuş kimdir?) tarafından verilecek olan Dijital Kazançlar Semineri , ürün veya hizmet satmak isteyen küçük ve orta ölçekli işletmeler için , internet satış kanallarını doğru şekilde kullanmaları ve satışlarını artırmaları için çok faydalı bilgiler sunmakta.

SEMİNERDEN BAZI BAŞLIKLAR
-Kazanç Sağlayan İnternet Teknolojilerine Genel Bakış ( Dropshipping metodu, e-ticaret siteleri,adsense ve reklamcılık,üyelik sistemleri)
- Niçin Dijital Ürünler
- Dijital Ürün Oluşturma Teknikleri
- Diğer dillerde yurtdışına satış metotları
- Fiziki ürün satışı için pazar araştırma teknikleri
-Ürün satışlarını internet kanalıyla artırma metotları
-Bir ürün satış sitesinde olması gereken temel öğeler ve ürünü satın almaya iten psikolojik etmenlerin sitede doğru kullanımı
- İnternet Pazarlama Stratejileri ( google,facebook,twitter,youtube ve diğer sosyal ağlar)
- Seo'nun önemi ve Doğru Seo Metotları (Google Penguen güncellemesi sonrası değişen kurallar)
- Ödeme sistemleri (pos entegrasyonu)
- Optimum Ürün fiyatlaması
-Virüssel pazarlama metodları ile hiç reklam masrafı yapmadan çok büyük kitlelere ürünleri pazarlama metotları

Bu iş kolu, Amerika ve Avrupa'da yıllardır uygulanmakta olup ülkemizde ilk defa olarak, Musa Erdoğmuş tarafından 2009 yılından beri tanıtılmakta.
Dijital Kazançlar seminerinin temel hedefi; Türkiye'deki internet üzerinden pazarlanan dijital ürün sayısını artırmak ve internet satış kanallarını doğru kullanmak isteyen ve nereden başlayacağını bilmeyen işletmelere yol göstermektir.
SEMİNER DETAYLARI VE BAŞVURU İÇİN

http://www.dijitalkazanclar.com