BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83
HABER /  GÜNCEL

Didem Tuncay'ın son sağlık durumu!

Doktorlar Ankara'daki ABD Büyükelçiliği'ne düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan NTV eski muhabiri Didem Tuncay'ın son sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Abone ol

Ankara'daki ABD Büyükelçiliği'ne düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan NTV eski muhabiri Didem Tuncay'ın son sağlık durumu hakkında doktorlardan açıklama geldi.

PSİKOLOJİK DURUMU İYİ OLAYI HATIRLIYOR

Tuncay'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Numune Hastanesi yöneticisi Prof. Dr. Nurullah Zengin, Tuncay'ın ağızdan gıda alınmasına geçilmesi ve ayağa kaldırılması ile iyileşme sürecine girdiğini belirterek, "Bugün itibariyle hastamızın yoğun bakım ünitesinden çıkarmış ve normal odaya almış bulunuyoruz. Şu an itibariyle hayati tehlikeyi atlattığını ifade edebiliriz" dedi. İşte doktorların yaptığı o açıklama;

*Hastamız yoğun bakımdan çıktı.

*Göze yönelik cerrahi müdahale planlıyoruz.Gözünden 7 mm'lik bir şarapnel parçası çıkartıldı. Sağ gözü için kalıcı fonksiyon kaybı söz konusu.

*Şekil yönünde operasyon işlemlerimiz devam edecek.

*Geldiğine göre psikolojik durumu oldukça iyi. Hem kendisi hem ailesi ile iletişim içindeyiz. *Olayı hatırlıyor.Yaşadıklarını ifade edebiliyor.

*Her geçen gün iyiye gidiyoruz.'