BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.509,45
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

DGS sonuç öğren sonuc.osym.gov.tr sorgu ekranı

DGS 2017 sonuçları açıklandı mı saat kaçta açıklanacak? DGS sonuçları 2017 ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklamaya göre bugün yani 6 eylül tarihinde açıklanacak. DGS sonuclari sonuc.osym.gov.tr ve internethaber'den öğrenebilirsiniz.

Abone ol

DGS 2017 sonuclari bugün kaçta açıklanacak? Binlerce adayın girdiği DGS sonuçları bugün ÖSYM tarafından açıklanacak. Saat kaçta açıklanacağı henüz belli olmadı fakat DGS sonuçları açıklandığı andan itibaren sonuc.osym.gov.tr ve haberimizden öğrenebilirsiniz.

Binlerce adayın merakla beklediği DGS 2017 sonuçları bugün açıklanacak. ÖSYM tarafından yapılan açıklama 6 Eylül tarihini işaret etse de sınavın saat kaçta açıklanacağı henüz belli olmadı. DGS sonuçları bugün sonuc.osym.gov.tr sitesinden açıklanacak.

DGS SONUÇLARI TIKLA ÖĞREN

2 yıllık üniversite okuyan adayların dört yıllığa geçmek için girdiği DGS sonuçları bugün açıklanıyor. Adayların heyecanla beklediği DGS sonuçları her an sonuc.osym.gov.tr ilan edilebilir.

DGS SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANIR?

ÖSYM DGS 2017 sonuçlarının açıklanacağı tarihi ertelemişti. Öğrenciler sonuçlarını öğrenmek için biraz daha beklemek zorunda kaldılar. Kurban Bayramı tatilinin araya girmesi ile ÖSYM açıklama yaptı. DGS 2017 sonuçları sonuc.osym.gov.tr adresinden açıklanacak. Saat bilgisi ise net olarak verilmiş değil. ÖSYM her sınavda olduğu gibi saat 23.59’a kadar açıklanacağını sayfasından duyurdu.

ÖSYM son zamanlarda sınav sonuçlarını saat 17:00'den sonra açıklıyor. Fakat yapılan son değerlendirmeye göre ÖSYM DGS sonuçlarını daha erken açıklayabilir.

DGS SONUÇLARI SONUC.OSYM.GOV.TR TIKLA ÖĞRENDE YAYINLANACAK

Binlerce aday sınav sonuçlarının nerede öğreneceğini merak ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda DGS 2017 sonuçları sonuc.osym.gov.tr üzerinden yayınlanacak. Adaylar şimdiden sınav sonucunu öğrenmek için siteye girmeye başladı. 

DGS 2017 sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz yukarıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.