BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.425,80
HABER /  GÜNCEL

Devran Çağlar öldü iddiası çıktı! Tanınmaz bir halde ve...

Bir dönemin yıldız isimlerinden Devran Çağlar'ın öldüğü haberi yayıldı. Devran Çağlar'la ilgili bu haber herkesin ilgisini ona çevirdi. Son haline bakan bir daha bakıyor çünkü tanımak imkansız

Abone ol

Bir dönemin arabeks müziğinin yıldız isimlerinden olan Devran Çağlar'ın Almanya'da öldüğü iddiası sosyal medyayı karıştırdı. 54 yaşındaki Devran Çağlar ile ilgili bu haber yayılınca herkes sosyal medya hesaplarına hücum etti. Devran Çağlar'ın o bildiğimiz halinden eser kalmamıştı.

Peki Devran Çağlar öldü iddiası neyin nesiydi? Bu iddianın kaynağı olarak felaket tellalı olarak nitelen Onur Akay'ın bir twiti gösterildi. Onur Akay ise twitter hesabının hacklendiğini açıkladı. Yani oradan atılan Devran Çağlar 'kalp krizi geçirip öldü' haberi tamamen yalandı.

Öldü iddiası ile birlikte herkes 'Devran Çağlar kimdi' diye aramaya yapmaya başladı. Sanatçının sosyal medya hesapları da büyük bir ilgi gördü. Yukardaki hepimizin hafızasında yer eden haliyle Devran Çağlar. Aşağıdaki kare ise onun son halinden. 

Devran Çağlar'ın bu görüntüsü instagram hesabından alınma. Sağ tarafta yer alan Devran Çağlar. Eski halinden eser kalmayan Devran Çağlar, artık bir kadın olarak hayatına devam ediyor.