BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.311,13
HABER /  GÜNCEL

Devletin kızlarına fuhuş tuzağı

Onlar devletin korumasındaki küçük kızlar. Fuhuş çetesi, devletin kızlarına öyle tuzak kurdu ki insanın kabullenmesi çok zor!

Abone ol

Adana ve Mersin'de devletin koruması altındaki kızlara, öyle tuzaklar kurdular ki insanın tüyleri ürperiyor. Fuhuş yapmayı kabul etmeyen bu küçük kızlara yapılan işkenceler ise iğrenç mi iğrenç!

Adana ve Mersin'de özellikle küçük yaştaki kızlara zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 27'si tutuklu 10'u kadın toplam 44 kişi hakkında dava açıldı. Fuhuş çetesi lideri olduğu öne sürülen Ziver A. (Aksoy) hakkında 200 yıla kadar hapis cezası istendi.

İFADELER TÜYLER ÜRPERTTİ

Çete üyelerinin, özellikle yetiştirme yurdunda koruma altında bulunan kızları kandırıp fuhuşa sürükledikleri, fuhuş yapmak istemeyenlerin ise dil ve cinsel organlarında sigara söndürdükleri, bu işkence görüntülerini de korkutmak için diğer kurbanlara izlettikleri belirlendi.

"ÇETE LİDERİNE 200 YIL HAPİS"

Savcı, çete lideri olmakla suçladığı Ziver A. hakkında, 'Örgüt kurma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yaralama, yağma, tehdit, cinsel saldırı, çocukları fuhuşa teşvik etmek ve yaptırmak...' gibi 11 ayrı suçtan 200 yıla kadar, diğer çete üyeleri hakkında ise 3 yıl ile 100 yıla yakın hapis cezaları istedi. Savcı, iddianamesinde fuhuş çetesinin, küçük yaştaki kızarı nasıl fuhuş batağına sürüklediklerine ayrıntılı olarak yer verdi. Özellikle devlet korumasında bulunan ve kaldıkları yurttan kaçan ya da izinli çıkan kızlar ile barlara eğlenmeye gelenleri kandırıp zorla fuhuş batağına sürükledikleri belirtildi. Çetenin en önemli gelir kaynaklarından birisini de otoyoldaki otostopçuluk yoluyla fuhuş oluşturuyor.