BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,57
HABER /  GÜNCEL

'Devlet emretti biz de kabul ettik'

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, "Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Devlet emretti, biz de kabul ettik."

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Geçici Bakanlar Kurulu'nda, Kültür ve Turizm Bakanlığı görevine getirilen Yalçın Topçu, "Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Devlet emretti, biz de kabul ettik" dedi.

Topçu, ülkenin önemli bir süreçten geçtiğini, bu zor zamanda görev almaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, "Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Devlet emretti, biz de kabul ettik" değerlendirmesinde bulundu.

'Milli iradeye hizmet şereftir'

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Geçici Bakanlar Kurulu'nda yer almasına ilişkin, "Milli iradeye hizmet etmek bir şereftir. Başta Sayın Başbakanımız olmak üzere tüm arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi. 

Geçici Bakanlar Kurulu'nda yerini koruyan Müezzinoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kabinede sorumluluk üstlenen tüm bakanlara başarılar diledi.

Önümüzdeki süreci "zor" olarak nitelendiren Bakan Müezzinoğlu, "Ülkemizi seçime götürecek arkadaşlarımıza ekip ruhuyla birlikte çalışmayı diliyorum. Milli iradeye hizmet etmek bir şereftir. Başta Sayın Başbakanımız olmak üzere şahsım da dahil tüm arkadaşlara başarılar diliyorum" diye konuştu.