BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,75
ALTIN 2.489,02
HABER /  SPOR

İşte Devlet Bahçeli'nin Şampiyonlar Ligi davetine yanıtı!

Şampiyonlar Ligi G grubunda oynanacak Roma - Real Madrid maçına MHP Başkanı Devlet Bahçeli davet edildi. Bahçeli'nin maçı izlemek istediği ancak yoğun siyasi gündemi nedeniyle katılamayacağı öğrenildi.

Abone ol

Gösterdiği müthiş performansla Avrupa devlerinin transfer listesine girmeyi başaran milli futbolcu Cengiz Ünder'in forma giydiği Roma'da kulüp Başkanı James Pallotta ve Sportif Direktör Monchi, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Real Madrid mücadelesi için FIFA menajeri Bayram Tutumlu aracılığıyla MHP Başkanı Devlet Bahçeli'yi maça davet etti.

İŞTE BAHÇELİ'NİN KARARI
Roma Kulübü tarafından resmi olarak yapılan davet için Devlet Bahçeli'nin maçı izlemek istediği ancak yoğun siyasi gündemi nedeniyle katılamayacağı öğrenildi.

DEVLER BU MAÇI İZLEYECEK
Bu önemli mücadeleye ayrıca Rafael Nadal ve Antonio Banderas da davet edildi.

Futbolcu menajeri Bayram Tutumlu ve Roma'da forma giyen milli gururumuz Cengiz Ünder.

BAHÇELİ'DEN TEŞEKKÜR MEKTUBU
Bahçeli, Roma kulübüne gönderdiği teşekkür mektubunda şunları kaydetti:

"Roma Spor Kulübü ve saygıdeğer Başkanı Sayın Pallotta'ya. Şampiyonlar Ligi G grubunda 27 Kasım günü Roma’da oynanacak Roma-Real Madrid karşılaşması için gönderdiğiniz nazik davetinizi aldım. Öncelikle şahsınıza ve Roma Sportif Direktörü Monchi’ye teşekkürlerimi iletmek isterim. Kulübünüzde başarılara imza atan futbolcumuz Cengiz Ünder’in da sahada olacağı bu önemli karşılaşmayı yerinde izlemeyi arzu ediyordum. Ancak Türkiye’deki yoğun gündem ve yaklaşan yerel seçimlerle ilgili partimizin çalışmaları nedeniyle nazik davetinize icabet edemeyeceğimi üzülerek bildiriyorum. Orada olmasam da kulübünüzü ve futbolcumuz Cengiz Ünder’i gönülden destekleyeceğimi bilmenizi isterim. Bu önemli karşılaşma için şimdiden başarılar diliyorum."