BIST 9.103
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,70
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

Devlet Bahçeli'ye çok ağır sözler

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 2019 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ı destekleyeceklerini söyleyen MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi çok ağır sözlerle eleştirdi. Ağbaba, "Bahçeli artık taşeron dışı, sarayın kadrolusu oldu" dedi.

Abone ol

Bahçeli'nin 2019 seçimlerinde AK Parti ile ittifak yapma kararı CHP'yi çılgına devirdi. Ana muhalefet partisi, Erdoğan'ın adaylığına destek çıkacakların söyleyen Bahçeli'ye yönelik eleştiri dozunu kaçırdı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, MHP'nin 2019 seçimlerinde AK Parti'yi destekleyeceklerine ilişkin " Dün taşerona başvurunun son günüydü. Bahçeli bir gün önce kuyruk olmaması için gitti sarayda kadrosunu aldı. O artık taşeron dışı, kadrolu oldu. İş güvencesi de aldığı anlaşılıyor Sayın Devlet Bahçeli'nin"  dedi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında OHAL ve taşeron işçilere kadrı verlmesiyle ilgili açıklamarda bulundu.  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyecelerini açıklamasının ardından CHP ve MHP arasındaki sözlü tartışmaların anımsatılması üzerine Veli Ağbaba şöyle konuştu: 

"İŞ GÜVENCESİ DE ALDIĞI ANLAŞILIYOR": "Milliyetçiler Sayın Bahçeli'yi kadro dışı bırakmıştır. AKP'nin  yan kuruluşu olarak devam etmektedir. Ciddiye alınır sözleri yoktur onların.  Geçmişte Cumhurbaşkanınü, AKP'ye söylediklerine bakınca bunu anlamak mümkün.  Daha dün 'seni yüce divanda yargılatmazsam namussuzum' diyenler bugün sarayın yancısı olmuştur. Sarayda dün itibariyle kadrolu olmuştur. Dün taşerona başvurunun son günüydü. Bahçeli bir gün önce kuyruk olmaması için gitti sarayda kadrosunu aldı. O artık taşeron dışı, kadrolu oldu. İş güvencesi de aldığı anlaşılıyor Sayın Devlet Bahçeli'nin" 

AK Parti ve MHP ittifakını yürütecek isimler açıklandı

CHP'li Bülent Tezcan Bahçeli'yle dalga geçti

Devlet Bahçeli ne diyor? Süleyman Özışık yazdı