BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.438,24
HABER /  POLİTİKA

Devlet Bahçeli'nin yanında Kürkçü, karşısında Türkeş olunca...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tam karşısında oturan AK Parti Milletvekili Tuğrul Türkeş ile göz göze gelmek istememesi Meclis'te ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

Abone ol

1 Kasım genel seçimleri sonrasında Meclis'in yeni dönemi için 26. Dönem Milletvekilleri yemin etmek üzere Meclis'e gitti.

7 Haziran genel seçimleri sonrası, HDP'nin Meclis'teki yerini işaret ederek, "Sol tarafı flu görüyorum" diyen Devlet Bahçeli'nin partisi MHP, milletvekili sayısı bakımından 4. parti olması nedeniyle Meclis'in yeni döneminde en sol tarafta oturudu.

BAHÇELİ'NİN GÖZÜ HDP SIRALARINDA

Bahçeli tam karşısında oturan Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'le göz göze gelmekten kaçınırken HDP'li vekillere de bakmayı tercih etmedi.

HDP'Lİ PERVİN BULDAN'DAN MHP'YE GÖNDERME

MHP'nin Meclis'in sol tarafında oturmasına ilişkin HDP'li Pervin Buldan bir tweet attı. Buldan, şimdi de kendilerinin MHP'ye flu baktığını söyledi.

DEVLET BAHÇELİ, AK PARTİLİLERİ SELAMLADI

TBMM 26. Dönem Milletvekili Yemin Töreninde sıra Osmaniye iline geldiğinde kürsüye çıkan MHP Lideri Devlet Bahçeli, milletvekili yemini etti.

MHP’lilerin yanı sıra Bahçeli’yi AK Partili milletvekilleri de alkışladı. Bahçeli, kendisini alkışlayan AK Partili milletvekillerini başı ile selamladı.