BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,11
ALTIN 2.325,82
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Devlet Bahçeli'den uyarı zaman aleyhimize işliyor!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Hakkari saldırısını memleketi Osmaniye'de değerlendirdi. Partililere 'Zaman aleyhimize işliyor' diye seslendi.

Abone ol

MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Türkiye için elimizi taşın altına koyarız dedim. Yine söylüyorum zaman aleyhimize işliyor durmak yok beklemek yok milli birliğimiz riske atılmaktadır" dedi.

Bahçeli, Osmaniye Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Masal Parkı'nın temel atma ve toplu açılış törenine katıldı.

Bahçeli, burada toplanan yaklaşık 5 bin kişiye hitap etti. Osmaniye Belediye Başkanı MHP'li Kadir Kara'nın hizmetlerinden övgüyle bahseden Bahçeli, "Bizde ayrımcılık yapmak, partizanlığa heves etmek, yandaşları kayırarak ilerleme yoktur. Devletin kaynaklarını peşkeş çekmek ulufe dağıtmak yoktur" dedi. 

MİLLİ VİCDAN İNFİAL VE İSYAN HALİNDEDİR

Türkiye'nin her alanda geriye gittiğini, istikrarsız bir yapıya büründüğünü anlatan Bahçeli, devletin itibarının kaybedildiğini vurguladı. Hakkari'den gelen 8 şehit haberinin herkesi gözyaşına boğduğunu belirten Bahçeli, "Artık sözün bittiği noktadayız. Milli vicdan infial ve isyan halindedir. Türk milleti şerefsizlerden, mazbatalı bölücülerden, il ve ilçe merkezlerine nüfuz etmiş teröristlerin cezasının verilmesini beklemektedir" diye konuştu.

ZAMAN ALEYHİMİZE İŞLİYOR

Türkiye'de kanlı terör eylemlerinin doruk noktasına çıktığını belirten Bahçeli, şunları söyledi:

"Sabır bitmiştir. Türk milleti soğuk sularda boğulmak istenmektedir. Milletimizi felakete sürükleyen şehit haberleri dayanılmayacak durumdadır. Şehirlerimiz güvensizliğin, endişenin kaynağı haline gelmiştir. Artık bölücü terör örgütünden kurtulmak en temel milli vazifedir. Birliğimize, kardeşliğimize musallat olan bölücülere haddi mutlaka bildirilmelidir. Ne gerekiyorsa yapılmalıdır, her türlü tedbir alınmalıdır.

MHP, devletin yanındadır. Kahraman Mehmetçiklerin ve polislerimizin arkasındadır. Teröristlerin tamam yok edilmeli, tek bir bölücü provokatör kalmamalıdır. TBMM'de milletvekili dokunulmazlığı esasını alan anayasa değişikliği mutlaka yapılmalıdır. Kimse kaçmamalıdır. Parti olarak atılacak her adımın destekleyeceğiz. Bin yıllık kardeşlik hukukunu korumak için ne yapmak gerekiyorsa hazırız. MHP, terörle mücadelede tarafsız olmayacaktır. Türkiye yanarken, millet, vatan zincirlenirken duyarsız kalamayız. Bu konuda hükümete açık çağrı yaptım. Verdiğimiz fiili destek gerekirse hukuku boyut alabilir dedim. Türkiye için elimizi taşın altına koyarız dedim. Yine söylüyorum zaman aleyhimize işliyor durmak yok beklemek yok milli birliğimiz riske atılmaktadır. 

İmanımız karşısında hiç bir güç duramamıştır. Bugünlerde inkarcıların saldırısına uğrayan aziz milletimiz vatan için göğsünü siper etmiştir. Millet olarak tarihin her devrinde hür ve bağımsız yaşadık, bundan sonra yaşayacağımızdan da endişe duymuyorum. Hiç bir çılgın, aklını kaçırmış kimse bizi yolumuzdan döndüremeyecektir.  Baş veren baş eğmeyen ecdadın evlatlarıyız. Türk milletine silah doğrultan elleri ihtiyaç duyulursa mutlaka kırarız."