BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,95
ALTIN 2.427,93
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Devlet Bahçeli'den referandum sonrası bomba açıklamalar

Referandum sonrası canlı yayında ilk kez grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, MHP'yi eleştirenlere ateş püskürdü. YSK'ya da ilginç bir çağrıda bulunan Bahçeli'nin her satırı olay o açıklamaları...

Abone ol

Referandum sonrası ilk grup toplantısını MHP lideri Devlet Bahçeli yaptı. Bomba açıklamalarda bulunan Bahçeli referandum sonuçlarını değerlendirdi ve kaybedenler kulübünün karmaşık ve kalabalık olduğunu söyledi.

MHP tabanının evet demediği iddialarına sinirlenen Bahçeli "Milli irade evet deyince rüzgarla sallanan kavağa dönen, ardından kadavraya dönüşen MHP hasımları bize ne söylemek istediler. Milliyet'te köşesi bulunan ezik kaybeden MHP yazmış. Ahlaksız kemiksiz sen necisin?" dedi.

YSK'nın sonuçlar için çalışma yapması çağrısında bulunan Bahçeli, MHP'ye saldıranlar için de demediğini bırakmadı:

"Pensilvanyalı hainle kimin fotoğrafı varsa şimdilerde MHP'ye en çok saldıran alçaklar onlardır. Bu kokuşmuşların gözleri Pensilvanya'da, ederleri de bir dolardır."

İşte Bahçeli'nin referandum sonrası o olay açıklamalarından satır başları;

"KAYBEDENLER KULÜBÜ KALABALIK VE KARMAŞIKTIR"

MHP başladığı işi yarım bırakmadı, verdiği sözlerin altında kalmadı. Ülke için ettiğimiz yeminler tutulmuştur.16 Nisan'nın kazanan ve kaybedenleri ortadadır. Kazanan Türk milletidir. Kazanan hayır veya evet diyen tüm vatandaşlarımızdır. Kaybedenler kulübü karışık, karmaşık ve kalabalıktır. 16 Nisan'da FETÖ yerle bir olmuştur. PKK-YPG kaybetmiş, HDP dağılmış, DHKP-C darbeyi vemiştir. CHP ise yine baltayı taşa vurmuştur.Türk düşmanlığında kuyruğa giren Haçlı artıkları varya onlar duvara tosladılar.

"16 NİSAN DEMOKRASİ ZAFERİDİR"

Bir kaşık suda fırtına koparıp 16 Nisan'ı hazamedemeyenler iyi niyetten mahrum karanlık çevrelerdir. Demokratik tabloya saygı gerekirken kriz tetikçileri harekete geçmiştir. Halk oylamasında yüzde 50 artı bire ulaşan meşrudur. Siyasi yasakların kaldırılmasına milli irade evet demiştir. Peki 16 Nisan'dan çıkan sonuçlara tahammülsüzlük niyedir, istenen nedir, beklenen umut edilen nelerdir? Kaos lobisi faaliyettedir. Huzur, sükunet içinde yapılan oylamaya gölge düşürmek için bildik simalar kargaşaya yatırımla meşguldur. 16 Nisan'da millet tarafından fitnelerinde boğulduklarından haberleri yoktur. Şuurları kapanmış, basiretleri bağlanmıştır. 16 Nisan akşamı bir kısım köksüz, kimliksiz, kişiliksiz gazeteci ve uzman kılıklı provakatör MHP'yi hedef almıştır.

"MHP'Yİ SUÇLAMA YARIŞINA GİRDİLER"

O tarihi akşamda utanmasalar 81 ilde kurulan 167 bin 140 sandığa hangi partiden oy geldiğini ifadeye kalkacaklardır.  Henüz sonuçlar belli olmadan MHP'yi suçlama yarışına girdiler.  MHP'lilerin yüzde 80'inin oy vermediğini uydurdular. Zillet ve rezaletle alınacak şahsiyetsizler evet tercihinde bulunan vatandaşlarımızın hangi partiden olduğunu nereden çıkardılar? Milli irade evet deyince rüzgarla sallanan kavağa dönen, ardından kadavraya dönüşen MHP hasımları bize ne söylemek istediler.

Milliyet'te köşesi bulunan ezik kaybeden MHP yazmış. 'MHP'nin Genel Merkezi evet dedi tabanının yüzde 80'nin hayır'dedi. Ahlaksız kemiksiz sen necisin? Tabanımızın yüzde 80'nin hayır demiş canı öyle çekiyor, böyle olsun diliyor. Bizde taban yoktur. Başkası çıkmış paçalanmış MHP olacak diyor.

"YSK ACİLEN ÇALIŞMA YAPMALIDIR"

YSK acilen çalışma yapmalıdır. İmkan varsa evet veya hayır tercihlerinin hangi partilere ait mekanizma bulunuyorsa taercihi evet olan MHP seçimenin sayısı ortaya çıkarılmalıdır. Oy mu kaybettik, oy mu kazandık belli olmalı.

"MHP'YE EN ÇOK ONLAR SALDIRIYOR"

Pensilvanyalı hainle kimin fotoğrafı varsa şimdilerde MHP'ye en çok saldıran alçaklar onlardır. Bunların cinsiyeti erkek yada kadın olabilir maskeleri kimseyi aldatmamalıdır. Bu kokuşmuşların gözleri Pensilvanya'da, ederleri de bir dolardır.

Bunlar evet kararının sandıktan çıkmasından dolayı çılgına dönmüşlerdir.
MHP 16 Nisan’da üstlendiği milli sorumluluğu vakarla yerine getirmiştir. Dava arkadaşlarım Türkiye için evet demiştir. 

"BATI'YA EN KALICI MESAJ OLMUŞTUR"

16 Nisan Batı'ya en etkili ve kalıcı mesaj olmuştur. Ülkemizde hükümet etme sistemi 16 Nisan itibari ile değişmiştir. Bu yeni dönemi yargılamak beyhude gayrettir. AGİT'in yapmış olduğu açıklamalar 16 Nisan'da alınan sonuca yönelik yanlı tavrın geldiği noktayı özetlemektedir. Batı anlaşılan 16 Nisan'dan sonra da hız kesmeyecektir.

"YSK DOYURUCU AÇIKLAMALARI YAPMIŞTIR"

Oy pusulalarının mühürsüz olduğu iddiaları üzerine YSK gereken ve doyurucu açıklamalarını yapmıştır. Sandıkta sonuç alamayanlar şanslarını masa başında denemektedir. Demokrasiden umudunu kesenler sokağa oynamaktadır.