BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Devlet Bahçeli'den Ramazan Bayramı mesajı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, mübarek ramazan ayının hemen arkasından yeni bir bayrama daha kavuşmanın buruk ve hüzünlü de olsa heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Ramazanın, şiddet yanlılarının ağır tahrikleri ve insanlık dışı terör saldırılarıyla kundaklandığını ifade eden Bahçeli, oruca saygısı olmayan, Allah korkusu taşımayan, insan sevgisiyle hiçbir bağlantısı bulunmayan canilerin ramazan günlerinde acı üstüne acı yaşattıklarını vurguladı.



Türkiye'nin illeri, ilçeleri, havalimanları, tren garları, otobüs durakları, en işlek cadde ve meydanlarının belirli aralıklarla bombalandığını belirten Bahçeli, şöyle devam etti:

"Terörizm ülkemize adeta savaş açmıştır. Bu nedenle her zamankinden fazla birlik ve dayanışmaya ihtiyacımız vardır. Aziz milletimiz sağlam iradesini ve sarsılmaz sağduyusunu muhafaza ettiği sürece milli ve manevi temellerimizi yıkmayı projelendiren hainler ve husumet yuvaları başarıya ulaşamayacaklardır."

"MAZLUMLARA YARDIM ETMEK MANEVİ BİR GÖREV"

Türk vatandaşlığının muhteşem bir unvan olduğunu bildiren Bahçeli, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin yeterince vahim sorunları varken, sırf siyasi gayelerle Suriyelilere vatandaşlık hakkı tanımak, hazmedilecek bir durum ve tercih değildir. Milletimizin alicenaplığına sığınan mağdur ve mazlumlara yardım elimizi uzatmak, insani destek vermek manevi bir görevdir. Ancak kendi ülkelerinden kopup gelenlere kucak açtığımız andan itibaren Ortadoğu'nun her türlü istikrarsızlık ve olumsuzlukları da yoğun şekilde ithal edilmiştir."

Bahçeli, "Türk vatandaşlığının, tarih boyunca kazanılmış milli hak ve hukukun ilelebet korunacağı mükafat ve muhteşem bir unvan olduğunu, bu mükafat ve unvanın hiç kimsenin tekeline alınıp da heba edilemeyeceğini, oy ve siyasi rüşvet uğruna asla gölgelenemeyeceğini" savundu.