BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,11
ALTIN 2.325,82
HABER /  GÜNCEL

Devlet Bahçeli kadın programları izliyor haberine sert tepki!

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, Devlet Bahçeli'nin bürosundaki televizyonda en çok evlilik programları izlediğini yazdı. Ortadoğu gazetesi, Turan'ın ortaya attığı iddialara sert bir dille tepki gösterdi.

Abone ol

Sözcü gazetesinin yazarı Rahmi Turan, "Devlet Bahçeli'nin bilinmeyen yönleri" başlıklı yazısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin evlilik programları izlediğini iddia etmişti.

Bahçeli hakkında bazı bilgileri paylaşan Sözcü yazarına, MHP'nin gazetesi olarak bilinen Ortadoğu gazetesinden sert tepki geldi.

"AHLAKSIZLIĞIN BİLE BİR SINIRI OLDUĞU HATIRLATILMALIDIR"

Gazete, sürmanşetinden "Bu edepsiz kalemin iftiralarına sessiz kalma Ülkücü" diyerek duyurduğu haberde, Sözcü yazarı hakkında şu ifadeleri kullandı: "Ona alçaklığın, ahlaksızlığın bile bir sınırının olduğu hatırlatılmalıdır."

"İTİBARSIZLAŞTIRMAK İÇİN KULAĞA ÜFLENEN İFTİRA"

Gazetede, Yıldıray Çiçek imzalı yazıda ise şeref vurgusu yapıldı. Yazıda, Rahmi Turan'a yönelik şu ifadeler kullanıldı:

"MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye yönelik övgü cümleleri koyup genelinde ise itibarsızlaştırmak için, şerefsiz odaklardan kulağına üflenen iftira ve yalanları sıraladı. "

RAHMİ TURAN'IN DEVLET BAHÇELİ YAZISINDA NE YAZIYORDU?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yakın arkadaşından edindiği bilgileri okuyucularıyla paylaşan Rahmi Turan, "Normal zamanlarda, Devlet Bey sabah evden çıktıktan sonra doğruca Genel Merkez’e gidiyor, odasına kapanıyor, akşama kadar odasından çıkmadan işleriyle uğraşıyor, bol bol televizyon seyrediyor." diye yazmıştı.

Turan'ın yazısındaki ilgili bölüm:

Devlet Bahçeli’nin çok monoton bir yaşam tarzı olduğunu biliyor muydunuz?

Ona yakınlığı olan bir arkadaşım bana Devlet Bey’in günlük hayatını anlatınca çok şaşırdım ve sizlerle paylaşmak istedim.

Devlet Bey, evi ile MHP Genel Merkezi arasında mekik dokuyan, özel hayatı olmayan, tekdüze yaşayıp, davetlere, düğünlere, kokteyllere kesinlikle katılmayan bir siyasetçi…

Bekâr… Hiç evlenmemiş… Bundan sonra evlenmeye de niyeti yok!

Kız kardeşi ile yaşıyor… Evde hizmetçiler, korumalar filan var… Evinin kalın perdelerini devamlı olarak sımsıkı kapalı tutuyor, içeriye güneş ışığı bile giremiyor.

* * *

Devlet Bahçeli anjiyo olup kalp damarına “stent” takıldığı için şimdi istirahatte…

Normal zamanlarda, Devlet Bey sabah evden çıktıktan sonra doğruca Genel Merkez’e gidiyor, odasına kapanıyor, akşama kadar odasından çıkmadan işleriyle uğraşıyor, bol bol televizyon seyrediyor.

Bütün günlerini, salı günü Meclis’te yapacağı Grup Toplantısı için çalışmakla geçiriyor, grupta konuştuktan sonra o haftaki işi bitiyor.

Peki, akşama kadar bürosunda açık olan televizyonda neler seyrediyor?

Onu da öğrendik… Televizyonlardaki evlilik programlarını izliyormuş! Çok ilgileniyormuş bunlarla… Hem de hayranlık derecesinde!