BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.427,35
GÜNCEL

Devlet Bahçeli: Her fedakarlığı seve seve yaparız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Antalya kampının kapanışında hükümete önemli bir mesaj verdi. Bahçeli 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin muhafazası için her fedakarlığı seve seve yaparız' dedi.

Herkes AK Parti ve MHP arasında yerel seçimlerde de ittifak olup olayacağını konuşurken partisinin Antalya kampının kapanışında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den hükümete önemli bir mesaj geldi

Bahçeli konuşmasında "MHP cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin teoriden pratiğe kadar aktif olarak içindedir. Sistemin muhafazası için her fedakarlığı seve seve yaparız" dedi. İşte Bahçeli’nin sözlerinden satır başları:

BİZ MİLLETİN HİZMETİNDEYİZ: MHP tek yürektir tek sestir. MHP gariplerin kalp atışıdır. MHP Türkiye’nin son kalesidir. 8-9 Şubat’ta kuruluşumuzun 50. yılını kutlayacağız. dile kolay tam yarım asırdır millet hizmetindeyiz. Başbuğumuz Türkeş beyin açtığı yolda gösterdiği istikamet boyunca yürüyüş halindeyiz. şehitlerimizin emanetlerini kucaklayarak yürüyoruz. Arkamıza bakmadan tuzaklara takılmadan Türk milletini yüceltmek için çalışıyoruz.

YÜKÜMÜZ AĞIR OLSA DA...Yükümüz ağır olsa da kaldıracak irademiz vardır. Önce ülkem dedik önce millet diye seslendik ne mutlu türküm diyene sözünden beslendik. Türklüğü ateşe atmak Türk milletini tarihsel haklarını çiğnemek için maske takanlarla emperyalistlerle bir oldular.

 
EKONOMİK TETİKÇİLERİ KIŞKIRTTILAR: Ekonomik tetikçilerini kışkırttılar. İşgali denediler. Ama ihmal ettikleri milli cesaretin karşısında her seferinde perişan oldular. Bu topraklardan Türk milletinin mührünü silmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Türk milleti birdir hıyanete karşı etten duvardır. İstiklal Türk milletinin ebedi ve ezeli hakkıdır.

HER FEDAKARLIĞI SEVE SEVE YAPARIZ: MHP cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin teoriden pratiğe kadar aktif olarak içindedir. Türkiye’nin pek çok sorunu var iken hele hele cumhuriyetin 3. evresine yeni geçmişken olaylar karşısından sorumsuz bir şekilde hareket edemeyiz. Mimarisinde pay sahibi olduğumuz hükümet sisteminin muhafazası için her fedakarlığı seve seve yaparız.

BEDEL ÖDEMEDEN GERÇEKLEŞMEZ: Ülkülerimizi savunmak zahmete katlanmadan bedel ödemeden gerçekleşmez. Uzun hedefleri kucaklayanlar ancak ve ancak yüreğini vicdanı ruhu ve şuuru büyük olan dava adamlarıdır. Dava adamlığına sahip olmayanlar irade göstermeyenler kararının arkasında duramayacakların soluğu kesilince geleceği reddedenlerin sahip olabilecekleri bir unvan değildir ülkücülük.

Sitene Ekle
Etiketler