BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.324,51
GÜNCEL

Devlet Bahçeli Elazığ'da ilk 'Evet' mitingine çıktı

MHP lideri Bahçeli, Elazığ mitinginde 'Tek adam' eleştirilerine 'Tarih cahili oldukları, geçmişimizde dahi bunun görülmediği ortadadır' sözleriyle yanıt verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 16 Nisan referandumu için ilk mitingini Elazığ'da gerçekleştirdi. 'Tek adam' ve 'Federasyon gelecek' eleştirilerine yanıt veren Bahçeli, şu mesajları verdi:

"Bizim nezdimizde Evet ve Hayır diyen her vatandaşımız aynıdır. Ama bu defa Hayır'da Hayır yoktur. Rejim değişecek diyorlar, külliyen yalandır. Değişecek olan sadece hükümet sistemidir. Federal sistem gelecek, üniter yapı bozulacak diyorlar. Tümden iftira, tümden haya mahsulüdür. MHP varken Türkiye'yi federasyona sürüklemeye hiçbir işbirlikçi, yabancı ajanının gücü yetmeyecektir. Böyle biri henüz anasının karnından doğmamıştır. İlk dört madde güvencededir. TBMM etkisiz hale getirilecek diyorlar. Bu da uydurmadır. Yargı yanlı davranmaktan kurtarılacaktır. Tek adam diyenlerin tarih cahili oldukları, geçmişimizde dahi bunun görülmediği ortadadır. Biz 2007'de cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesine karar verilmesinin ardından yeşeren sistem tartışmalarını bitirmek için Evet diyoruz."

Sitene Ekle
Etiketler