BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.307,42
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

Destici'den hükümete kayyum tepkisi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kağıthane'de partililere seslendi. Koza İpek Grubu'na yönelik kayyum atanmasıyla ilgili kararı ve yaşananları eleştiren Destici, muhalefetin sesinin kesilmeye çalışıldığını iddia etti.

Abone ol

İstanbul Kağıthane mitinginde konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, seçimler öncesi muhalefetin sesinin kesilmeye çalışıldığını iddia etti. Kayyuma devredilen Bugün TV'ye çıktıkları için zaman zaman eleştirildiklerini de anlatan Destici, "Aha gözünüz aydın olsun, kanallar kapandı ve biz çıkmıyoruz. Rahatladınız mı?" diye konuştu.

BBP İstanbul mitingi Kağıthane'de gerçekleştirildi. Mitingde konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Koza İpek Grubu'na kayyum atanması ve Kanaltürk ile Bugün TV'nin yayınlarının kesilmesini eleştirdi.

"PKK NEDEN EYLEME BAŞLADI?"

7 Haziran öncesi PKK'nın eylem yapamaz hale getirildiğini; ancak örgütün hükümet tarafından kırıldığı söylenen belinin, ayağının tedavi edildiğini iddia eden Destici şöyle konuştu;

"Dağda, kırsalda büyük operasyonlarla PKK adeta yok olma sınırına doğru gelmişti. Ama ne yaptı AKP iktidarı? Aldı ve usta bir cerrah gibi, şimdi Başbakan diyor ya 'Belini kırdık' diye, tam tersine, kırılan belini tedavi ettiniz siz. Sadece belini değil, kolunu da, bacağını da, her tarafını tedavi ettiniz ve milletin karşısına daha güçlü bir şekilde çıkarttınız. Bunun vebali sizin, başkasının değil.

“BU MU SİZİN ADALET ANLAYIŞINIZ?"

TRT'nin kanalında yüzlerce saat konuşacaksınız, biz de 1 dakika konuşmayacağız. Senin adalet anlayışın bu mu Sayın Başbakan? Sizin mitingleriniz, sizin toplantılarınız baştan aşağıya onlarca kanalda yayınlanacak, bütün bilbordları siz kapatacaksınız, bütün gazetelerin sayfalarını siz kapatacaksınız, yetmezmiş gibi her yere bayraklarınızı, fotoğraflarınız siz asacaksınız. Ondan sonra da adaletten, seçimden ve hakkaniyetli bir yarıştan bahsedeceksiniz. Bu mu sizin adalet anlayışınız?

BUGÜN TV'YE KAYYUM ATANMASI

Sayın Cumhurbaşkanı çıkıp, 'Diğerleri de sırasını beklesin' diyor. Buradan da, bu işin bir talimatla yapıldığı gün gibi ortaya çıkıyor. Ve öbür taraftan direkt medya kuruluşlarına gidiliyor. Neden? Çünkü seçime 3 gün var, muhalefetin sesini kesmek için. Çünkü o kanallarda objektif bir şekilde bütün muhalefet konuşuyor. Bizi eleştiriyorlardı, 'Niye o kanallara çıkıyorsunuz?' diye. Aha gözünüz aydın olsun, kanallar kapandı ve biz çıkmıyoruz. Rahatladınız mı?"

“ALLAH AŞKINA KONUŞ ARTIK"

Bakın içlerinde ara ara çıkıp konuşanlar var. Bülent Arınç Bey gibi. Ama maalesef o da sözün tamamını söyleyemiyor. Birileri geliyor ve o da susuyor. Allah aşkına konuş artık ya! Oradaki arkadaşlara sesleniyorum; konuşun ve yanlışları anlatın. Milletimiz yanlışları görsün ve körü körüne manipülasyonlarla, toplum mühendislikleriyle, ele geçirilen basın yayın kuruluşlarındaki algı operasyonlarıyla yaşamaya ve oy vermeye, tercih yapmaya devam etmesin. Doğrunun yanında dursun, yanlışın karşısında dursun."