BIST 8.823
DOLAR 32,34
EURO 35,08
ALTIN 2.240,43
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

Destici'den Erdoğan'a yalanlama!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Erdoğan'ın Van mitinginde platforma çıkarılan kişinin BBP il başkanı olmadığını duyurdu.

Abone ol

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Başbakan Erdoğan'ın Van mitinginde platforma çıkarılan kişinin partilerinin il başkanı olmadığını duyurdu.

Mustafa Destici, resmi twitter adresinden Başbakan Erdoğan'ın Van mitingiyle ilgili açıklama yaptı. Van mitinginde platforma çıkarılan ve Büyük Birlik Partisi Van il başkanı olduğu belirtilen kişinin, il başkanı olmadığını duyurdu. Destici, belirtilen kişinin yerel seçimler sonrası görevden alındığını ve il başkanlığına henüz atama yapılmadığını yazdı.

YANAR'DAN TEPKİ

Bu arada BBP Genel Başkan Yardımcısı Yanar, Erdoğan'ın Van mitinginde platforma çıkarttığı kişinin kimliğini bilmeden vatandaşlara tanıtmasına sert tepki gösterdi. "Her nedense Sayın Başbakan partimizin bu demokratik tavrını kabullenememekte ve bu kararımızı itibarsızlaştırmak için güldürecek yöntemlere tevessül etmektedir." diyen Yanar Van'da yaşanan olayla ilgili şunları söyledi:

"Sayın Başbakan 20.05.2014 tarihinde fesih edilen ve o tarih itibarıyla resmi il teşkilatımızın olmadığı Van'da bugün yapmış olduğu miting sırasında partili kimliği ile bilinen bir arkadaşımızı, adını dahi açıklamadan platforma çıkartarak, Genel Merkezimizin aldığı kararı desteklemeyen il başkanı sıfatıyla halkı selamlatmıştır. Sayın Başbakan'ın bu yaklaşımını doğru bulmadığımızı, bir defa daha ifade ediyor, konuyu kamuoyunun takdirine havale ediyoruz."


115.20140731223640.jpg