BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.436,44
HABER /  MEDYA

Derya Şireci kimdir? Gökhan Sara ile görüntüleri

Gökhan Sara ve Derya Şireci görüntüleri olay olacak. Peki kimdir Derya Şireci instagramında ve Kısmetse Olur damat adayı Gökhan Sara ile olan görüntülerinde neler var?

Abone ol

Kısmetse Olur evinin zengin damat adayı Gökhan Sara aldatma ifşası ile bu hafta olay yaratacak. Gökhan Sara'yı yakan Kısmetse Olur evine gelen bir flaş bellekteki görüntüler oldu. Flaş bellekte Gökhan Sara'nın Fenomen yarışmacısı Derya Şirece ile samimi görüntülerinin olduğu ortaya çıktı. Gökhan Sara ile Derya Şireci'nin bu görüntüleri ise bir klüpte çekilmiş.

Gökhan Sara bu olay sonrasında Kısmetse Olur evinden kovulmanın eşiğine geldi. Diskalifiye olması gündeme gelen Gökhan Sara için evde oylama yapılması gündemde. Reyting getirisi yüksek olan Gökhan Sara'yı yapım diskalifiye etmek istemiyor. Bunun yerine eleme ile gönderip ilerde yeniden eve dönüş yolu açmayı planlıyor. Kısmetse Olur'da diskalifiye olan bir daha eve alınamıyor.

Peki Gökhan Sara'yı yakan Derya Şireci kimdir görüntülerde neler var? Televizyon izleyicileri için Derya Şireci ismi hayli tanıdık. Zira daha önce Fenomen isimli TV8 yarışmasında ekranlardaydı. 1992 İstanbul doğumlu olan Derya Şireci çocukluğunu Antalya'da geçirmiş. Finans danışmanı olan Derya Şireci Fenomen yarışmasında sivrilikleri ile öne çıkmıştı.

GÖKHAN SARA'YA NE OLACAK?
Gökhan Sara , Derya Şireci ile olan görüntüleri sebebiyle zor bir hafta geçirecek. Bu görüntülerin 2 Ocak'tan sonraki Kısmetse Olur bölümlerinde ekrana getirileceği söyleniyor. Ekranda aldatma olayı tartışılacak olan Gökhan Sara için yapım ekibi diskalifiye olması yönünde bir de oylama yaptıracak.

GÖKHAN SARA ELENECEK Mİ DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?
Gökhan Sara'nın diskalifiye olması için yapılan oylamanın çekimleri tamamlandı. Bu oylamada Gökhan için Rabia dahil bir çok kişi diskalifiye olması yönünde oy verdi. Ancak iyi bir reyting kaynağı olduğu için Gökhan'ın diskalifiye olması yapımın işine gelmiyor. Zira diskalifiye olan yarışmacı bir daha eve dönemiyor. Bu sebeple de 8 Ocak'taki elemede Gökhan Sara'nın elenmesi planlanıyor. Bu konuda yapımın kararı önümüzdeki hafta netleşecek.