BIST 9.457
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,58
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan Gülen'e alkol çıkışı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Elazığ mitinginde seçmene seslendi. Gündeminde ise yine cemaat ve Gülen vardı...

Abone ol

ELAZIĞ'da seçim çalışmalarına devam eden Başbakan Erdoğan, cemaatin yurtlarında beddua seansları düzenlendiğini, beddua etmeyip itiraz edenlerin de yurttan atıldığını söyledi.

Erdoğan, 'Pensilvanya'daki zat' diye seslendiği Fethullah Gülen'e alkol ve başörtüsü üzerinden yüklendi.

"Sizin başınızdaki hocanız baş örtünüz için furuattır dedi. Başını açın öyle okula gidin dedi' Yeri geldi alkol de alabilirsiniz dedi. Daha da ilerisini söyledi, ama söylemeye dilim varmıyor."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ'da konuşan Başbakan Erdoğan, mitinglerdeki kalabalığın montaj olduğu iddialarıyla ilgili CHP, MHP ve medyaya çağrı yaptı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;

MUHALEFETE ÇAĞRI: GELİN KÜRSÜYE ÇIKARICAM

"CHP şaşkınlık içersinde, MHP gözlerine inanamıyor. Bu coşkuyu, bu manazarayı hafsalaları almıyor. Bu görüntüler montaj diyorlar. Şu meydanda montaj var mı? Medya size sesleniyorum. MHP, CHP genel başkanına, onaların meydanına çağrı yapıyorum. Buradan sonra Malatya'dayım, oraya gelsinler. İzmir'e gelsinler, söz veriyorum kürsüye çıkaracağım onları. Kürsüden seyretsinler. Eğer dürüstseniz, eğer doğruysanız eyy CHP'nin genel müdürü siyaset niye yapılır? Birinci olmak için yapılır. Batıda eğer seçimi biri kazanamıyorsa durmaz gider. Eğer bu seçimlerde partim birinci olmazsa genel başkanlıktan çekileceğim, demek ki iyi yönetemedim. Ama eğer sen birinci olamazsan partiyi bırakıp gidecek misin? Bırakamazlar, çünkü biri kasetle geldi, kasetle gideceği günü bekliyor. Bunlar siyaset nedir bilmezler sadece hakaret ederler. Şu meydanın saatler öncesinden fotoğrafını çekip, sosyal medyada bunu dolaşıma sokuyorlar. 'Elazığ boş, kalabalığa montaj yapıyorlar' diyorlar. Montaj, dublaj sizi işiniz.

ERDOĞAN'IN KONUŞMASINI CANLI YAYINLA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SANDIKLARA HİLE KARIŞTI DİYECEKLER

30 Mart akşamı tüm mazlumlar gülecek.'Sandıkta hile yapıldı' diyecekler, 'meydanlara insan taşıdı' diyecekler. Bunlar daha minareyi çalmdan kılıfı hazırlamaya başladılar. Yenileceklerini biliyorlar. 'Bu kadar çamur attık ama AK Parti'nin oyu daha da yükseldi' diyorlar. Bu millet sizin ne yaptığınız biliyorlar. Bir dikili ağacınız yok, milleti hep aldattınız.

MATEMATİK HESABINA BAŞLADILAR

CHP ve MHP'ye bir de Pensilvanya eklendi. MHP'nin genel başkanı yine matematik derslerine başladı. 'İktidar yüzde 51'le geldi yüzde 51'le gidebilir' diyorlar. Bunu anlayabilen var mı? Tayyip Erdoğan 40 yıldır siyasetin içinde koşuyor. Tayyip Erdoğan maraton koşucusu. Geçen diyor ki 'Tayyip Erdoğan Hep havada hiç yere inmiyor' diyor, sen uçma özürlüysen biz ne yapalım. Biz dünyayı dolaşıyoruz. Biz siyasetin matematiğini çok iyi kavradık. Millet bunlara devamlı matematik dersi veriyor ama cehalet çok kötü bir şey. Böyle giderse okul bitmeden tasdiknameyi alıp gidecekler.

SİZİN BAŞINIZDAKİ HOCANIZ...

Son zamanlarda bazı kapıları ablalar çalıyormuş. Bu ablalara zaten gereken cevabı veriyorsunuz, fakat hepsinden öte bizim ablalarımız burada. Bunlara şunu söyleyin 'AK PArti iktidarında Türkiye'ye yapılan yatırımlar ortada. Eğitimde sağlıkta adalette emniyette ulaşımda enerjide attığı adımlarla ortada. Siz bizi başımızın örtüsünü çıkarmak suretiyle okumaya mahkum ettiniz. Binlerce kızımız okula gidemedi. Sizin başınızdaki hocanız baş örtünüz için furuattır dedi. Başını açın öyle okula gidin dedi' Yeri geldi alkol de alabilirsiniz dedi. Daha da ilerisini söyledi, ama söylemeye dilim varmıyor.

YURTLARDAN ÇOCUKLAR ATILIYOR

Yalan takiyye bunlarda meşru, fesat fitne bunlarda meşru. Şimdi yurtlarda evlerde gece seansları yapıyorlar. Bu gece seanslarında abiler ablalar başbakan beddua ettiriyorlar. Eşime çocuklarıma beddua ettiriyorlar. Bu nasıl Müslümanlık? Bunlara dayanamayanları da yurtlardan atıyorlar. Sivas'ta Düzce'de aynı şeyi yaptılar. Biz de KYK'ya talimat verdim, atılan yavrularımız yurtlarınıza alacakasınız dedim. Siz bu evlerde hem para alıp hem de kendinize kurşun asker mi yetiştireceksiniz? Siz bir çete oldunuz. Bunun hesabını vereceksiniz.

KILIÇDAROĞLU'NA TÜRK BAYRAĞI ÇIKIŞI

Dün CHP'nin genel müdürü Rize'ye gitmiş. Rize'de bizim bayrak hassasiyetimizi sorguluyor. Bizimle bayrak konusunda yarışmanız mümkün mü? Edirne'de bayrak önde giderken bakan arkadaşlarımız ayağa kalkmamış. CHP'nin genel müdürü sana şimdi ben burada enteresan bir fotoğraf göstereceğim. 2011 Mayıs ayında bu CHP'nin genel müdürü Hakkari'de BDP ile anlaşma yapıyor. Çünkü Hakkari'ye gelemiyorlar. Onlar da 'Tamam gel ama Türk bayrağıyla gelmeyeceksin' CHP'nin genel müdürü de bunu kabul ediyor"

Şimdi size bir fotoğraf göstereceğim. Bakın bakalım burada bir tane Türk bayrağı var mı? Bayrak asmadılar sandılar oy alacaklar. Yine 4'ncü parti oldular, biz yine 2'nci partiydik. 

a.20140306140521.gif

DERSHANE VE OKULLARDAKİ ÇOCUKLARINIZI ALIN

Pensilvanya'nın buradaki dershanelerine çocuklarınızı gönderiyorsanız ne olur alın! Bunlar çocuklarımıza maalesef hassasiyetlerimizin, kutsallarımızın dışında eğitim öğretim veriyor. Çünkü farklı bir yaklaşımla bakıyorsunuz ki yeni yeni tabular inşa ediliyor. Bunu siz yıkacaksınız!

Bunların okulları var mı yok mu bilmiyorum. Varsa oralardan da çocuklarınızı alın. Devletin okulları bize yeter.

PEYGAMBERİ KAMYONETE BİNDİRDİLER

Sevgili Peygamberimiz Miraç'tan iniyor, kamyonun arkasına konuyorlar. Bunlar uçurmuş. Merhum Savaş 1995'te bir söyleşi yapıyor. Ne diyor, Cebrail parti kursa ben ona da oy vermem! diyor. Ona oy vermem diyen zat, bugün çarkçı Kemal'e oy veriyor. MHP'ye de oy veriyor. Bunlara gereken dersi 30 Mart'ta vermek için çok çalışmamız gerekmiyor mu?

Biz elinde molotofla dolaşanları değil, elinde tablet bilgisayarla dolaşan gençliği yetiştiriyoruz.