BIST 9.680
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.421,06
HABER /  GÜNCEL

Deprem çadırı fuhuş merkezi oldu

Van'da bekar erkeklerin kaldığı depremzede çadırlarına girerek fuhuş yapan yabancı uyruklu bir kadın, ahlak polisi tarafından bir çadırda suçüstü yakalandı.

Abone ol

Van'da bekar erkeklerin kaldığı depremzede çadırlarına girerek fuhuş yapan yabancı uyruklu bir kadın, ahlak polisi tarafından bir çadırda suçüstü yakalandı.

Van'da çadırlarda yaşayan depremzedelerin şikayeti üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Şube Ekipleri, kentteki yabancı uyruklu kadınları takibe aldı. Polis ekipleri Azerbaycan uyruklu 35 yaşandaki İ.G.'yi bir çadırda erkeklerle ilişkiye girerken yakaladı. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünde geçirilen İ.G. daha sonra sınırdışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Depremden sonra çok sayıda yabancı uyruklu fuhuş yapan kadının kentte geldiğini belirten polis ekipleri, son bir hafta içinde çok sayıda fuhuş operasyonu yaptıklarını belirtti. Erciş İlçesi'nde bir gün önce 17 yabancı uyruklu kadının fuhuştan yakalandığını kaydeden polis yetkilileri, depremden sonra 55 yabancı uyruklu kadının bu nedenle sınırdışı edildiğini söyledi.

FACEBOOK'TA TANIŞIP TECAVÜZ ETTİ

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...[PAGE]

İzmit'te sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden tanıştığı 15 yaşındaki B.T. adlı kıza köprü altında tecavüz ettiği öne sürülen 20 yaşındaki Gürel T. tutuklandı.

Gürel T., sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanıştığı B.T. ile arkadaş oldu. Yaklaşık 1 ay internetteki site üzerinden görüşen Gürel T. ile B.T., Yeşilova Mahallesi'nde bir köprü altında buluştu. İddiaya göre Gürel T., burada B.T'ye tecavüz etti.

Gece geç saatlerde evine giden B.T gözyaşları içersinde durumu ailesine anlattı. Ailenin hemen polise giderek şikayetçi olması üzerine Gürel T., Yeşilova Mahallesi'nde gözaltına alındı. Gürel T., Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadesi ardından sevk edildiği Kocaeli Adliyesi'nde nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

AŞK ÜÇGENİ CİNAYETLE BİTTİ

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Kadıköy'de kız yüzünden çıkan kavgada Ferdi A., sevgilisinin eski erkek arkadaşını bıçakla ağır yaraladı, yanındaki kişiyi ise öldürdü. Olaydan sonra kaçan Ferdi A., telefonla ikna edilerek teslim oldu.

Erenköy Mahallesi'nde kuaförde çalışan Seher B. (21), iddiaya göre on beş gün önce Uğur E'den (27) ayrıldı. Uğur E'nin barışma çabalarına karşılık vermeyen Seher B., 2 gün önce Ferdi A. (23) ile arkadaşlık kurdu.

Uğur E. arkadaşı Fatih Macit'le, dün saat 19.30 sıralarında konuşmak için Seher B'nin çalıştığı kuaföre geldi. Uğur E. ile burada karşılaştığı Ferdi A. arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Ferdi A., yanında taşıdığı bıçakla Uğur E. ve arkadaşı Fatih Macit'i defalarca bıçakladıktan sonra, kendisine engel olmaya çalışanları da bıçakla tehdit ederek olay yerinden kaçtı. Yaralılardan Uğur E. kaldırıldığı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Fatih Macit ise olay yerinde hayatını kaybetti. Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Macit'in cesedi Acıbadem Hastanesi morguna kaldırıldı.

KİSİDE YAŞIYOR DEYİNCE TESLİM OLDU

Olaydan sonra kaçan Ferdi A., Kadıköy Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen Seher B.'nin telefonla ikna etmesi sonucu teslim oldu. Seher B.'nin, Ferdi A.'yı bıçakladığı iki kişinin de yaşadığını söyleyerek teslim olmaya ikna ettiği belirtildi. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Ferdi A. ile Seher B.'nin sorguları sürüyor.

TEFECİ DEHŞETİ BÜTÜN AİLEYİ YOK ETTİ

HABERİN DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Ezine Devlet Hastanesi'nde çalışan 34 yaşındaki Serkan Sevinç, 4 aylık hamile eşi ile 2.5 yaşındaki oğlunu ve kendini öldürdü.

Sevinç'in borçları olduğunu, çaresiz kaldığını belirten not bıraktığı öğrenildi.

Çanakkale'nin Ezine ilçesi Gazi Mahallesi Caner Apartmanı 3'üncü katında oturan Röntgen Teknisyeni Serkan Sevinç, eşi Türkan ve oğlu Deniz'in evlerinde ölü bulunmalarının ardından dram çıktı.

Ezine Devlet Hastanesi'nde röntgen teknisyeni olarak çalışan 34 yaşındaki Serkan Sevinç, aynı hastanede hemşirelik yapan 4 aylık hamile eşi 33 yaşındaki Türkan ve oğlu 2.5 yaşındaki Deniz'i, bıçakla öldürdükten sonra intihar etti. Sevinç, bıraktığı intihar notunda borçları olduğunu belirterek, çaresiz kaldığını ve "Canları aldım. Şimdi rahatladım" diye yazdığı belirtildi.

BORÇLUYUM, ÇARESİZİM

Sevinç ailesi yakınlarının sabah saatlerinde ziyarete geldiklerinde kapının açılmamasından şüphelenerek polisi çağırmasının ve 3 kişilik ailenin cesetlerinin bulunması ardından yapılan ilk incelemede, Serkan Sevinç'in önce eşi ve oğlunu boğazlarını keserek öldürdüğü, arkasından kendi bileklerini sonra da boğazını kestiği belirlendi.

Caner Apartmanı ve ailenin oturduğu evin giriş kapılarında herhangi bir zorlama izine rastlanmadı. Evin içinde salonda ve yatak odasında kan bulunduğu belirlendi. Apartman sakinleri de saat 02.00 sıralarında bir çığlık sesi duyduklarını, ancak bir anlam veremediklerini söyledi.

Serkan Sevinç'in borcu olduğunu, çaresiz kaldığını, eşi ile oğlunu öldürdüğünü belirterek, "Canları aldım. Şimdi rahatladım" yazılı not bıraktığı belirtildi.

ARKADAŞA İLGİNÇ VASİYET

Serkan Sevinç'in arkadaşı olan ve özel cenaze nakil aracı bulunan 44 yaşındaki Fikret Gönül, şunları anlattı:

"Serkan bir süre önce yanında eşi de varken bana 'Bursa'ya beni sen götüreceksin. Para alma. Sana vasiyetimdir' demişti. Eşi 'Nasıl konuşuyorsun?' diyerek tepki göstermişti. Böyle bir şey yapacağını beklemiyordum. Şimdi anladım ki otopsi için Bursa'ya bedava götürmemi istemiş. Ayvacık'ta tefecilerden 250 bin lira borç aldığı söyleniyor. Bu sıkıntı onu bunalıma sürüklemiş."

YATAK ODASINDA BU HALDE BULUNDU

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde kiralığı evde tek başına oturan 48 yaşındaki Gönül İnan, yatak odasında çıplak halde ölü bulundu.

Başına vurularak öldürüldüğü tahmin edilen İnan'ın cesedi yapılan inceleme ardından morga kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, ölen babasından kalan 800 TL'lik yetim maaşı ile geçinen ve bekar olan kadının evinde yaptığı araştırmada cep telefonu ve çok sayıda delili toplayarak incelemeye aldı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman eve gelerek olayla ilgili bilgi aldı. Polis, eve temizliğe gelen şahıs ile taksi şoförünün ifadesine başvurdu. Temizlik işçisi Gönül İnan'ın ev işlerine yardım ettiğini ve 4 günden bu yana haber alamadığı için polisi aradığını söyledi. Taksi şoförü ise zaman zaman İnan'ın kendisini arayarak gitmek istediği yerlere götürdüğünü söyledi. Polis, Gönül İnan'ın oturduğu apartmandaki güvenlik kamerası kayıtlarını da incelemeye aldı. Soruşturma sürüyor.