BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,42
HABER /  MAGAZİN

Deprem bölgesinden Acun'a tepki!

O Ses Türkiye yarışmasının çekimleri için uzun kuyruk oluşturan vatandaşlar salona alınmayınca Acun'a tepki gösterdi

Abone ol

Deprem bölgesi Van'da bugün sanatçı izdihamı yaşandı. 'O Ses Türkiye' yarışmasının çekimi için Van'a giden Acun Ilıcalı, Mustafa Sandal, Hadise, Hülya Avşar ve Murat Boz'u görmek isteyenler, içeri alınmayınca saatlerce kar altında beklemek zorunda kaldı. Dışarda kalanlarda içeri alınmayınca Acun'a büyük tepki gösterdi.

Yapımcılığını Acun Ilıca'nın yaptığı 'O ses Türkiye' yarışması Turkcell'in Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Eğitim Vakfı işbirliğinde başlattığı 'Van için Türkiye Kumbarası' projesine destek veriyor.

Programın yapımcısı Acun Ilıcalı, öğretmen ve öğrencilerin barınma sorununa katkıda bulunmak amacıyla Van'da özel bölüm gerçekleştirdi. Projeye Ilıcalı ve Mustafa Sandal, Hadise, Hülya Avşar, Murat Boz'un yanı sıra 12 yarışmacı da en güzel performanslarıyla destekliyor. Aynı zamanda Van'da 16 derslikli bir okul yaptırmakta olan Acun Ilıcalı, 100 kişilik 'O Ses Türkiye' ekibini ve çekimlerini Van'a taşıdı.

Van'a destek amacıyla gerçekleştirilen program için gelen Acun Ilıcalı ve jüri üyeleri sanatçılar Hülya Avşar, Mustafa Sandal, Hadise ve Murat Boz saat 17.00'de özel uçakla Van'a gitti. Çiçeklerle karşılanan sanatçılar daha sonra programın gerçekleştirileceği ve merkeze 25 kilometre uzaklıkta bulunan Güzel Sanatlar Lisesi Spor Salonuna geçti. Yüzlerce Vanlı, sanatçıları görebilmek için saatler öncesinden spor salonun önünde beklemeye başladı.

Programın çekildiği salonun önünde ve yollarda araç kuyruğu oluşurken, bekleyenler yer darlığı nedeniyle içeri alınmadı. Dışarda kalanlarda içeri alınmayınca duruma tepki gösterdi.