BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,26
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Denizlispor yolun devam ediyor

Bank Asya 1. Lig'de Denizlispor, ikinci maçını da kazanarak yoluna kayıpsız devam etmenin sevincini yaşıyor.

Abone ol

Bank Asya 1. Lig'in ilk haftasında Güngören Belediyespor galibiyetiyle liderliğe yükselen Yeşil siyahlılar, ikinci maçında dün gece Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 3-2 mağlup ederek puanını 6'ya çıkardı.

Güngören Belediyespor maçının kadrosuyla sahaya çıkan ve ilk yarıyı Serdar ve Emin'in golleriyle 2-0 önde kapatan Denizlispor, ikinci yarıda Ahmet Cebe'nin golüyle farkı 3'e çıkarmasına rağmen üst üste yediği golle maçın sonlarına doğru zor anlar yaşadı. Sakatlığı sebebiyle Güngören Belediyespor maçında forma giyemeyen Trinidad Tobagolu oyuncu Roberts maçın ikinci yarısında İzzet'in yerine oyuna girdi ancak varlık gösteremedi. Özellikle Emin'in çok iyi bir futbol oynadığı karşılaşmadan da galip ayrılarak liderliğini sürdüren Denizlispor'da, kulüp başkanı Mehmet Özsoy ve 10 yönetici takımı yalnız bırakmadı.
Zor bir ekiple deplasmanda karşılaştıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Maçın özellikle ilk yarısında oyunun kontrolü bizdeydi ve çok iyi futbol oynadık. Soyunma odasına 2 farklı galibiyetle gittikten sonra ikinci yarıda yorulan İzzet'in yerine topu tutması için Roberts'i oyuna aldık. Bu zaman zarfında 3.golü de bulduk. Ancak daha sonra üst üste beklenmeyen 2 gol yedik. Takımda başlayan yorulmanın sebebinin bulmak zorundayız. Zor da olsa
kazandığımız için mutluyum" dedi.

Denizlispor'un hedefinin belli olduğunu ve bu hedefe ulaşmak için çalıştıklarını belirten Hamza Hamzaoğlu, ilk iki haftayı galibiyetle kapatmanın çok önemli olduğunu söyledi.