BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,90
ALTIN 2.437,16
HABER /  GÜNCEL

Denizli'de zehir tacirlerine baskın!

Denizli'de uyuşturucu madde sattığı belirtilen 8 kişiden 7'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Abone ol

DENİZLİ'de kırsal alanda sakladıkları uyuşturucu maddeleri şehir merkezinde satmaya çalıştıkları iddiasıyla yakalanan 8 kişiden 7'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan kişi ve şebekelere yönelik çalışmalarda, bazı kişilerin kırsal alanda sakladıkları uyuşturucu maddeleri şehir merkezinde satmaya çalıştıkları yönünde ihbar aldı.

Şebekenin, kırsal alanda sakladıkları uyuşturucu maddeleri şehir merkezinde satmak için motosikletli kurye kullanmak istedikleri belirlendi.

Düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen 8 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7'si tutuklandı, 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Zanlıların üzerinde yapılan aramada 20 gram eroin maddesi ve 1 kilogram esrar maddesi ele geçirilirken, uyuşturucu maddelerin saklandığı tespit edilen üç ikamette narkotik dedektör köpekleri ile arama yapıldı.

Depo amaçlı kullanılan müstakil bir evin müştemilatında 10 kilogram esrar maddesi ile uyuşturucu madde satışı için kullanıldığı değerlendirilen hassas terazi ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddelerin, narkotik dedektör köpeklerini yanıltmak için sıkıca sarılıp paketlendiği görüldü.