BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.420,67
HABER /  GÜNCEL

Denizli'de protokol heyeti şoke oldu!

Denizli'de konser alanına gelen protokol heyetinin kafasına spot ışığı düştü.

Abone ol
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci ve Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir, üstlerine spot ışığı düşmesi sonucu yaralandı.
 
Hava muhalefeti nedeniyle iptal edilen "5. Uluslararası Türkçe Sözlü Müzik Festivali" (Türkçevizyon 2014), sahne ışıkları sökülürken o sırada altından geçen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci'nin üzerine spot ışığı düştü.
 
Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle Hierapolis Antik Kenti'ndeki Amfi Tiyatro'da düzenlenen tören hava muhalefeti nedeniyle iptal oldu. O sırada Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ve eşi Ayşen Zeybekci, festivale katılmak için alana geldi.

KORUMANIN KOLU KIRILDI 
 
Amfi Tiyatro girişinde Bakan Nihat Zeybekci ve Ayşen Zeybekci, protokoldeki yerine geçmek üzereyken görevliler tarafından sökülen sahne aydınlatma ışıkları, Ayşen Zeybekci'nin üzerine düştü.
 
Hafif şekilde yaralandığı belirtilen Ayşen Zeybekci, Nurtaç Demir ve spot lambasının düştüğünü farkedip engellemeye çalışırken kolu kırılan koruma görevlisinin Pamukkale Üniversite Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.