BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.421,31
HABER /  GÜNCEL

Denizli'de 2 taraftar grubu birbirine girdi

Denizli Atatürk Stadı'nda bu akşam 20.00'de başlayan Denizlispor-Bucaspor karşılaşmasından önce ev sahibi takımın 2 taraftar grubu arasında kavga çıktı, 1 kişi kolundan ve bacağından bıçaklandı.

Abone ol

Saat 18.00 sıralarında Delikliçınar Meydanı'nda toplanan 20 Gençlik taraftar grubu, aralarının açık olduğu Yeşil Cephe grubuyla karşılaştı. Sözlü olarak başlayan tartışma kavgaya dönerken, Yeşil Cephe grubu üyesi İbrahim Akşit (İ.A), iddiaya göre karşı grubun lideri Sabri Şahbaz'ı sol kolu ve sağ bacağından bıçakladı. Sabri Şahbaz, olaydan sonra hastanede tedavi altına alınırken İ.A.'nın gözaltına alındığı bildirildi.

GEÇEN SEZON 1 KİŞİ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Denizli'de geçen sezon da 57 Gençlik ile Yeşil Cephe taraftar grupları arasında tartışma yaşanmış, kavga sırasında Yeşil Cephe lideri Fatih Eroğlu tüfekle vurularak öldürülmüştü. Aynı olayda 17 kişi de yaralanmış, 6 kişi tutuklanmıştı. Fatih Eroğlu'nu öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan 57 Gençlik lideri İrfan Sancar hala Kocabaş Kapalı Cezaevi'nde bulunuyor. Bu olayın ardından 57 Gençlik'in adı 20 Gençlik taraftar grubu olarak değiştirilmişti.