BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,05
HABER /  SPOR

Denizli transfere son noktayı koydu

Mustafa Denizli, kamp yaptıkları otelde düzenlenen barbekü partisinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Abone ol

Mustafa Denizli, basında çıkan transfer dedikodularının doğru olmadığını belirterek, ''Beşiktaş'a hiç kimse gelmeyecektir. Bundan sonra yazılacak olanlara da taraftarlarımız itibar etmesin. Bu kadro bizim hedeflerimizi gerçekleştirmemize yeter.'' diye konuştu.

Delgado'nun takıma dönmesiyle ilgili bir soruyu da cevaplayan Denizli, ''Delgado ayın 16'sında İstanbul'da olacak. Geldiğinde durumunu değerlendireceğiz. Devam edip etmeyeceği konusunda bilgi vereceğiz.'' dedi.

Denizli, Batuhan'ın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı yönündeki sorulara da, ''Bu kararı Batuhan verecek.'' şeklinde cevapladı.

İkinci devre hazırlıklarının programı şekilde sürdüğünü kaydeden Denizli, şöyle devam etti;

''Hazırlıklar programlı şekilde sürüyor. Önümüzdeki hafta oynayacağımız kupa maçı ve yaklaşan ikinci devre hazırlıkları, planladığımız şekilde devam ediyor. Mert Nobre ve Tabata'nın ilk yarıda normal çizgilerine ulaştığını söyleyemeyiz ama ikisi de bu takım için çok önemli oyuncular. Ümit ediyorum ki, ilk yarıdaki görüntülerinden çok farklı olacaklardır. Buna inanıyorum. Ben onlarda umudumu hiç kesmem. İkinci yarı çok farklı mücadele edeceklerine inanıyorum.''

Bir gazetecinin, ''Geçen yıl Antalya kampına geldiğinizde ligde 6. sıradaydınız ve çok eleştiriliyordunuz. Bu yıl da 5. sırada Antalya kampına geldiniz. Neler düşünüyorsunuz?'' şeklindeki sorusuna Denizli, ''Aslında geçen senenin bir adım önündeyiz. Ümit ederim ki lig sonunda da bir adım önde oluruz.'' dedi.