BIST 9.711
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,88
HABER /  SPOR

Denizli ikisinin biletini kesti

Mustafa Denizli derbi maçın sonrasında sinyali vermişti. Bugün de iki isimin faturasını kesti. Onlarla çalışmak istemediğini söyledi.

Abone ol

Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli iki futbolcunun faturasını kesti.  Ali Tandoğan ile çalışmak istemediğini futbolcuya söylerken, genç oyuncu Batuhan ise kiralık olarak forma giyeceği takım arıyor...

Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısının hazırlıklarına dün başlayan ve son iki gündür antrenmanlarını basına kapalı olarak gerçekleştiren Beşiktaş'ta, sakat olan Delgado, İbrahim Toraman, Aydın, Serdar Kurtuluş ve hasta olan Rüştü'nün yanı sıra ülkesinden dönmeyen Cisse'nin çalışmalarda yer almadığı bildirilmişti.

ALİ TANDOĞAN VE BATUHAN YOK

Ancak basına kapalı olarak ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlı takımda bugün yapılan antrenmanda Ali Tandoğan ve Batuhan Karadeniz'in de yer almadığı öğrenildi.

Bu sabah teknik direktör Mustafa Denizli ile görüşen Ali Tandoğan'a, tecrübeli teknik adamın kendisi ile çalışmak istemediğini söylediği bildirildi. Bu gelişme üzerine çalışmada yer almayan Ali'nin kendisine gelen teklifleri değerlendirmek için görüşmelere başladığı ve Beşiktaş defterini kapattığı öğrenildi.

Yine bu sabah antrenmanda yer almayan Batuhan Karadeniz'in ise menajeri aracılığı ile sezonun ikinci yarısınında kiralık olarak forma giymek için kulüp aradığı kaydedildi.