BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.294,65

Denizin 4 bin metre altında keşfedildi

Denizin 4 bin metre altında keşfedildi

58 bilim insanından oluşan bir ekip, Avustralya kıyılarındaki bir ay süren keşif gezisini tamamladı.

Denizin 4 bin metre altında keşfedildi

58 bilim insanından oluşan bir ekip, Avustralya kıyılarındaki bir ay süren keşif gezisini tamamladı. Okyanusun 4000 ila 6000 metrelik derinlikleri araştıran ekip oldukça garip deniz yaratıkları buldu. Binlerce metre derinde yaşayan varlıklar hem görünüşleri hem de bulundukları ortama uyumları ile bilim adamlarını şaşkına uğrattı. iŞTE O YARATIKLARDAN BİR KAÇ TANESİ.. Bu süngerimsi solucan 1 metre uzunluğunda ve süzgeç gibi bir bedene sahip suda süzülüp yiyecekleri adeta emiyor

Denizin 4 bin metre altında keşfedildi

58 bilim insanından oluşan bir ekip, Avustralya kıyılarındaki bir ay süren keşif gezisini tamamladı. Okyanusun 4000 ila 6000 metrelik derinlikleri araştıran ekip oldukça garip deniz yaratıkları buldu. Binlerce metre derinde yaşayan varlıklar hem görünüşleri hem de bulundukları ortama uyumları ile bilim adamlarını şaşkına uğrattı. FISTIK SOLUCANLARI: Tehlike anında kafalarını içeri çekip bir fıstığa benziyorlar isterlerse eşli isterlerse eşsiz olarak üreyebiliyorlar..

Denizin 4 bin metre altında keşfedildi

58 bilim insanından oluşan bir ekip, Avustralya kıyılarındaki bir ay süren keşif gezisini tamamladı. Okyanusun 4000 ila 6000 metrelik derinlikleri araştıran ekip oldukça garip deniz yaratıkları buldu. Binlerce metre derinde yaşayan varlıklar hem görünüşleri hem de bulundukları ortama uyumları ile bilim adamlarını şaşkına uğrattı. Köpek balığı ilginç alt dişleri ile ilgi çekiyor..

Denizin 4 bin metre altında keşfedildi

58 bilim insanından oluşan bir ekip, Avustralya kıyılarındaki bir ay süren keşif gezisini tamamladı. Okyanusun 4000 ila 6000 metrelik derinlikleri araştıran ekip oldukça garip deniz yaratıkları buldu. Binlerce metre derinde yaşayan varlıklar hem görünüşleri hem de bulundukları ortama uyumları ile bilim adamlarını şaşkına uğrattı.