BIST 9.742
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.423,88
HABER /  GÜNCEL

Denizden çıkan taşlarla sanat yaptı

Muğla'da bir kişi denizden topladığı taşlarla sanat yaptı

Abone ol

Datça’da denizden toplanan taşların kırılarak resme dönüştüğü sergi büyük beğeni topladı.
Amatör resim sanatçısı Yılmaz Yeşiltaş, denizden topladığı taşları kırarak yaptığı resim ve tablolar düzenlediği sergide beğeniye sundu.

Datça’da restoran işletmeciliği yapan ve amatör olarak resimle uğraşan Yeşiltaş, denizden topladığı taşları sanata dönüştürdü. Çizdiği doğa resimlerinin üzerine kırdığı taşların orijinal rengini koruyarak başka hiçbir renk kullanmadan tuvalin üzerine yapıştıran Yeşiltaş’ın ortaya çıkardığı eserler beğeni topluyor.

''BENİM YAPTIĞIM RESİMLERİN BENZERİ YOK''

Resimle amatör olarak uğraştığını açıklayan Yılmaz Yeşiltaş, yaptığı resimlerin başka bir benzerinin olmadığını söyledi. Kendisinden başka bu şekilde deniz taşlarını kırarak ve başka hiç renk kullanmadan sadece taşın kendi rengiyle resim yapan kimsenin olmadığını belirten Yeşiltaş, “Çünkü çok sayıda kişi bu resimlerimi görüyor ve başka bu şekilde yapanı görmediklerini belirtiyorlar.

Yaptığım eserler çok beğeni topluyor. Bu da beni yeni eserler yapmam açısından teşvik ediyor. Yaptığım eserlerden oluşan resim sergisini 29 Haziran 2012 tarihinde açacağım. Şimdiden çok sayıda ünlünün geleceğini öğrendim. Sergiyi 24 saat açık tutarak herkesin bu eşsiz eserlerimi görmelerini sağlayacağım” dedi