BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,55
MEDYA

Denizde Dehşet filmi fragmanı - Sinemalarda bu hafta

Johannes Roberts'ın yönetmenliğini üstlendiği 'Denizde Dehşet', Meksika'da kafes dalışı yapan iki kız kardeşin, kafesin halatının kopmasıyla okyanusun derinliklerinde yaşadıkları korku dolu anları beyaz perdeye taşıyor.

Genç kız kardeşler Kate ve Lisa, güneş, eğlence ve macere dolu bir tatil yapmak için Meksika'ya giderler. Macerasever Kate, kız kardeşine köpek balıklı sularda dalış yapmayı önerir. Fakat Lisa, Kate kadar hevesli değildir. Kate'in ısrarına dayanamayan Lisa teklifi kabul eder ve dalış yapmaya giderler. Koruyucu kafesle güvenli bir şekilde suyun altına inen kardeşler oldukça heyecanlanır çünkü kafesin etrafını görkemli köpek balıkları sarmıştır. Fakat bir süre sonra heyecan yerini korkuya bırakır. Koruyucu kafes, bağlı olduğu tekneden kopar ve suyun derinliklerine doğru inmeye başlar. Oksijenleri tükenmeye başlayan kız kardeşler, etrafı köpek balıkları dolu sudan canlı olarak yüzeye çıkmanın yolunu ararlar.

Yönetmen Johannes Roberts'ın senaryosunu Ernest Riera ile birlikte kaleme aldığı filmin başrollerinde Mandy Moore, Claire Holt, Chris Johnson ve Matthew Modine oynuyor.

Sitene Ekle
Etiketler