BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.440,10
HABER /  MEDYA

Deniz Zeyrek'ten flaş saldırı açıklaması!

Hürriyet gazetesi Ankara temsilcisi Deniz Zeyrek, Ahmet Hakan'a saldıranlardan birinin kendisini de bir ay önce tehdit ettiğini söyledi.

Abone ol

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a yönelik saldırıların yankıları sürüyor! Hürriyet'in Ankara temsilcisi Deniz Zeyrek, bu tür adamların bu tür şeyler planladıklarını herkesin duyduğunu söylerken, saldırganlardan birinin kendisini de bir ay önce twitter'dan tehdit ettiğini açıkladı.

CNN TÜRK'te Şirin Payzın'ın sunduğu "Ne Oluyor?" programında gazeteci Ahmet Hakan'a evinin önünde yapılan saldırı konuşuldu. Programa konuk olan Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, Ahmet Hakan'a saldıranlarla ilgili dikkat çeken bir bilgi paylaştı.

"BENİ DE TEHDİT ETMİŞ"

Programda, "Bu adamların bu tür şeyler planladıklarını duymayan bir tek sağır sultan kaldı" diye konuşan Zeyrek, saldırganlardan birinin bir ay önce twitter'dan kendisini tehdit ettiğini; ancak bunu farketmediğini söyledi. "Farketmiş olsaydım da ciddiye alır mıydım bilmiyorum" diye konuşan Zeyrek, istihbaratın ve polisin bu tür şeyleri dikkate alması gerektiğini söyledi.