BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.410,97
HABER /  SAĞLIK

Deniz tuzu ile hücrelerinizi yenileyin

Artık kese için hamama gitmenize gerek yok, güzellik ve ferahlık deniz tuzu peelingte.

Abone ol

ADVERTORİAL-Keseye bir alternatif olan ve cildi ölü hücrelerden arındıran peelingler bu yaz çok revaçta!

Kışın kalın giysilerle kapalı ortamlarda nefes almayan cildimiz yaz gelince nefes almaya başlar. Onun nefes almasını kolaylaştırmak, matlaşan cilt yüzeyini atıp yaza daha canlı bir ciltle girmek istiyorsanız doğal malzemelerle hazırlanan deniz tuzu peeling bakımları size yol gösterecek.

Uzun bir günün ardından dinlenmek için bir yol mu arıyorsunuz? Spa&Wellnes Center’da yaptıracağınız Deniz Tuzu Peeling bakımı ile uzak denizlerin içindeki güzellik sırlarını keşfederek farklı bir ten elde edebilirsiniz. Tuz ve aromatik bitki yağlarının katıldığı özel karışımla vücudunuza masaj yapıldığında, müthiş bir rahatlık hissedeceksiniz. Tuzun teni canlandırıcı, arındırıcı gücünü bu bakımda 30 dk kaldıktan sonra göreceksiniz.

Çok yoğun günlük hayatta, zaman ayırıp cildinize canlılık katmak zor gibi görünüyor. Ama biraz güzel görünmeye vakit ayırın. Bunun için Su Spa&Wellness Center’a gelip eşsiz peeling bakımınızı yaptırabilirsiniz. Bu tuz magnezyum, potasyum, kalsiyum klorit, bromit, demir, manganez ve sülfür bakımından çok zengin. Cilt problemlerini çözme ve vücutta birikmiş toksinleri atma gibi sayısız yararları vardır.

Tuzların sayısız yararları ve güzelliğe nasıl katkı sağladığını pek insan bilmiyor. Peelingten sonra mat görüntü cildinizi terk edecek; sıkı bir yapı, ipeksi bir pürüzsüzlük hissedeceksiniz. Bu bakımda amaç sadece ölü deri hücrelerini üst cilt tabakasından kaldırmak değil, aynı zamanda cildi beslemek, nemlendirmek ve yatıştırmak gibi çok önemli yararlar söz konusu.

Bakımdan sonra ılık bir duş alın. Sabunla duş almak için 1 saat bekleyin. Bu işlem minerallerle besliyor. Gözenekleri tıkayan ölü deri temizleniyor, cilt yumuşak ve pırıl pırıl oluyor.

Deniz tuzu güçlü anti-aging etkisinin yanı sıra kan dolaşımını da hızlandırıyor, dokuların elastikiyetini sağlayıp ve lenf sistemini harekete geçiriyor. Müthiş bir ferahlık ve rahatlama duygusu veriyor. Birer sağlık ve güzellik deposu olan bu deniz tuzu peeling bakımını 15 günde bir veya ayda bir alabilirsiniz.

Türkiye deki ilk ve tek Kulüp Spa formatında olan SU SPA & WELLNESS Mayadrom Sports Center Etiler şubesinde deniz tuzu peeling bakımları ile ilgili ayrıntılı bilgiyi alabilirsiniz.