BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.477,90

Deniz Seki'nin nişanlısıdan şok! O hakimler FETÖ'cü dedi bombayı patlattı

Deniz Seki'nin nişanlısıdan şok! O hakimler FETÖ'cü dedi bombayı patlattı

Deniz Seki 2013 yılında cezaevine girmişti. Bundan kısa bir süre önce ise çocukluk aşkı Faruk Salman ile nişanlanmıştı. Deniz Seki'nin nişanlısı Faruk Salman ilk kez konuştu...

Deniz Seki'nin nişanlısıdan şok! O hakimler FETÖ'cü dedi bombayı patlattı

Deniz Seki 2013 yılında cezaevine girmişti. Bundan kısa bir süre önce ise çocukluk aşkı Faruk Salman ile nişanlanmıştı. Deniz Seki'nin nişanlısı Faruk Salman ilk konuştu. Oldukça içten açıklamalar yapan Faruk Salman, Deniz Seki'nin sitemlerinide dile getirdi...Deniz Seki çocukluk aşkınız değil mi? Bugüne kadar çıkan tüm haberlerde böyle yazdı ama tanışma hikayenizi anlatır mısınız? - Deniz’i ilk gördüğümde askerden yeni gelmiştim. Hatta bir hafta olmuştu. Bir şey almak için markete gitmiştim ve markette göz göze geldik. Daha sonra ben marketten çıkamadım. Gözlerine vurulmuştum. Hatta arabamın plakası bu yüzden ‘GOZ’dür. Sonra ortak arkadaşlarımızı buldum. Deniz o sırada öğrenciydi.

Deniz Seki'nin nişanlısıdan şok! O hakimler FETÖ'cü dedi bombayı patlattı

Nerede oluyor bu ilk karşılaşma? - Kumburgaz’da yazlıkta. Sonra flört ettiniz mi? - 1,5 seneye yakın flört ettik. Hatta ayrılmadan bir hafta önce “Seni istemeye geleceğiz” dedim. Sonra aramıza nifak soktular ve ayrıldık. Kim terk etti? - Ben terk ettim. O zaman 22 yaşındaydım. Deniz’den 5 yaş büyüğüm. Terk edip gittikten sonra içimde bir ukde kalmıştı. Bana harçlıklarıyla biriktirip aldığı, ortasında “DF” yazan bir anahtar vermişti. 25 yıl boyunca, evliliğim süresince bile özel kasamda sakladım onu. 25 yıl sonra da yeni gibi karşısına çıkarttım, çok şaşırdı. Benim için çok değerliydi. Unutamadım. Sonra evlendim. İki çocuğum oldu. Biri 26, diğeri 24 yaşında. Cezaevine girmeden Deniz’le beraberken kızımı evlendirdim. Şu anda 2,5 yaşında torunum var.

Deniz Seki'nin nişanlısıdan şok! O hakimler FETÖ'cü dedi bombayı patlattı

Peki, yıllar sonra nasıl karşılaştınız? - Eşimden ayrılalı 2,5-3 sene olmuştu. Bir gün bahçede oturuyordum. Canım çok sıkılmıştı. Yıldızları seyrediyordum. O sırada Deniz’in sesi geldi. Sağımdaki ve solumdaki villalara baktım ama kimse yoktu. İçeriye girdiğimde televizyonda Deniz’in bir röportajını gördüm. Uzun süre televizyonda izledim ve 25 sene önceki hatıralarımız gözümün önüne geldi. Unutamamıştım. Televizyonda izledikten sonra bir suçluluk hissettim. Dışarıya çıktım, yıldızlara baktım, “Size söz veriyorum, eğer bir daha evlenirsem eşim Deniz olacak” dedim. Deniz’in buna ne tepki vereceğini tabii bilmiyorum. Yanımda çalışan kişiden Deniz’in iletişim bilgilerini bulmasını istedim. “Ne yapıp edip beni Deniz’le görüştüreceksin” dedim. Hemen bulabildiniz mi? - Deniz’in asistanı Betül’ü bulmuş. Bir mail attım. “Sana geçmişte yaptıklarımdan dolayı bir vicdan hesabım var, görüşmek istiyorum” yazdım. Betül Hanım beni tanımadığı için Deniz’e bunu söyleyince Deniz şoke olmuş. Sonra aradı. İnanılmaz heyecanlıydım. 3 ay boyunca telefonla görüştük. 25 sene öncesinden de hesap olduğu için ilk başta bana biraz çektirmek istedi. “Seninle görüşmek istiyorum” dedim. “Tamam” dedi. Erkenden çıktım. Şişli’de bir terzim var. Eyüp Abi. İçeri girer girmez “Eyüp Abi, bana eczaneden bir sakinleştirici alır mısın” dedim. “Niye” diye sordu. “Deniz’le buluşacağım” dedim. İlacı içince biraz sakinleşmiş gibi oldum ama yine de çok heyecanlıydım. Buluşmadan 1 saat önce Deniz aradı.

Deniz Seki'nin nişanlısıdan şok! O hakimler FETÖ'cü dedi bombayı patlattı

Eyvah, iptal telefonu mu? - “Neredesin” dedi. 25 yıl öncesinden Deniz de tanıyor, “Eyüp Abi’nin yanındayım, ilaç aldım, sakinleşmeye çalışıyorum” dedim. Deniz, “Ben de sakinleştirici aldım, yoldayım” dedi. Bebek Otel’e yaklaştım ama önümde bir Mercedes minibüs durdu ve bana yol vermedi. Kornaya bastım, bekledim. Araç biraz ilerledi ve Bebek Otel’in önünde durdu. Bir baktım Deniz o arabadan indi. O anda bakışlar, elektrikler, çok heyecanlıydı. 25 yılda duygular değişmemiş mi? - İnanın bıraktığım duygularla gördüm Deniz’i. Hiçbir şey değişmemişti. Demek ki ne kadar çok sevmişim. Neler oldu yıllar sonraki o buluşmada? - Aramızdaki elektriğe voltaj yetmedi. Uzun süre oturup konuştuk. O buluşmadan sonra 6 ay daha çektirdi bana... Görüşelim dediğimde, “İşim var, konserim var, uygun değilim” gibi şeyler söyledi. Ama hep mesajlaşıyorduk. Sonra birbirimizi daha iyi tanımaya başladık.