BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Deniz Seki'nin 'iz'i bulundu!

Hakkındaki hapis cezasının Yargıtay tarafından onandığı mayıs ayında beri kayıplara karışan Deniz Seki'nin yeni albümü 'İz'in ilk video klibi 'İyisin Tabi', 21 Eylül Pazar akşamından itibaren netd müzik'te yayımlanacak.

Abone ol

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından ortadan kaybolan Deniz Seki'nin 'iz'ine ulaşıldı!

Mayıs ayından bu yana kayıplara karışan Deniz Seki'nin yeni albümü çok yakında raflardaki yerini alacak. Seyhan Müzik Gold etiketiyle 21 Eylül Pazar günü çıkacak ‘İz’ adlı albümün ilk video klibi ‘İyisin Tabi’ ise aynı gün saat 20.00’den itibaren ilk kez netd müzik’te yayımlanacak.

Sözleri İsra Gülümser’e, bestesi Amir Te’ema ve Kheled Ezz’e ait şarkının klip çekimleri için 3 farklı mekan kullanıldı, klibin yönetmenliğini Deniz Akel üstlendi.

YAPIMCI SEYHAN: DENİZ'E ULAŞAMIYORUM!

Deniz Seki’nin yeni albümü ‘İz’in yapımcılığını üstlenen Bülent Seyhan, albümü yayımlamak için hakkındaki hapis cezası onandıktan sonra kayıplara karışan ünlü şarkıcıya ulaşmaya çalışmış, başarılı olamayınca da albümü Seki’siz yayımlama kararı almıştı.

Hürriyet’ten Sinem Vural’a konuşan Seyhan, “Deniz’e hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Ondan bir haber de alamıyorum. Aslında onun karar vermesini bekleyecektim ama maliyetli bir sonuç olacak benim için. Albümü onsuz yayınlama kararı aldım. Hem albümü hem de çektiğimiz klibi bayram sonrası yayınlayacağım” demişti. Seyhan daha sonra albümü çıkarmak için ailesi aracılığıyla Deniz Seki’den onay almıştı.